Αθλητισμός

Ούφε Μπεχ: Τελεσίγραφο από Παναθηναϊκό – Αν δεν αλλάξει στάση θα αποχωρήσει

Ούφε Μπεχ: Τελεσίγραφο από Παναθηναϊκό – Αν δεν αλλάξει στάση θα αποχωρήσει
Ούφε Μπεχ: Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού έκαναν ένα ξεκαθάρισμα στον Δανό εξτρέμ.

Ούφε Μπεχ: Το καλοκαίρι που μας πέρασε ο Παναθηναϊκός προχώρησε σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις. Οι περισσότερες από αυτές έγιναν στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης. Μια από τις περιπτώσεις οι ξεχώρισαν οι άνθρωποι της ομάδας ήταν αυτή του Δανού εξτρέμ Ούφε Μπεχ. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, αλλά υπάρχει και μια έντονη ανησυχία από την πρώτη μέρα.

Ο 26χρονος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς σε όλη του την καριέρα. Ειδικότερα το πέρασμα του από το Αννόβερο σημαδεύτηκε από έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό στο γόνατο. Από τότε ο Δανός προσπαθεί να βάλει και πάλι την καριέρα του στον σωστό δρόμο. Το καλοκαίρι επέλεξε τον Παναθηναϊκό ελπίζοντας ότι στη χώρα μας θα μπορέσει να “αναστηθεί” αγωνιστικά.

Ξεκαθάρισμα στον Μπεχ

Τα προβλήματα τραυματισμού δεν έχουν αφήσει τον Μπεχ να πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής στον Παναθηναϊκό. Όταν είναι πράγματι τραυματίας τότε κανείς δεν μπορεί να του καταλογίσει κάτι. Ωστόσο το πρόβλημα αρχίζει όταν ο Δανός αισθάνεται ενοχλήσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε κάποιες περιπτώσεις που ο Μπεχ παραπονέθηκε για ενοχλήσεις, οι εξετάσεις δεν έδειξαν τίποτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο 26χρονος έχει ψυχολογικό πρόβλημα που είναι αποτέλεσμα των πολλών τραυματισμών που έχει αντιμετωπίσει. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να πληρώνει έναν ποδοσφαιριστή που δεν παίζει επειδή φοβάται και την ίδια ώρα οι εξετάσεις του είναι καθαρές. Μάλιστα, του έχει  ξεκαθαριστεί ότι αν συνεχιστεί αυτό θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα να συνεχίσει την καριέρα του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments