Ελλάδα

ΕΚΑΒ: Ανανέωση συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”

ΕΚΑΒ: Ανανέωση συνεργασίας με το “Χαμόγελο του Παιδιού”
ΕΚΑΒ: Οι δύο οργανισμοί επισφράγισαν τη συνεργασία τους η οποία διαρκεί για περισσότερο από 12 χρόνια.

ΕΚΑΒ: Σε ανανέωση και βελτιστοποίηση των όρων συμφωνίας τους προχώρησαν το πρωί της Τετάρτης  η διοίκηση του ΕΚΑΒ  και «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στην Κεντρική Υπηρεσία ΕΚΑΒ Αθήνας. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κ. Νίκο Παπαευσταθίου, να είναι αυτός που είχε υπογράψει και το 2007  την έναρξη συνεργασίας  τους, ενώ από την πλευρά  του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού υπέγραψε ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ο κ. Παπαευσταθίου σημείωσε τις ιδιαίτερα καλές σχέσεις των δύο οργανισμών και τη μακρόχρονη συνεργασία  από το 2007 που έχει το ΕΚΑΒ με «To Χαμόγελο του Παιδιού» τονίζοντας το πόσο σημαντικό είναι να προστατεύονται αλλά και να ενισχύονται οι από κοινού δράσεις και συμπράξεις Δημόσιων φορέων και Κοινωνικών θεσμών ή Οργανισμών. Παράλληλα, ο κ. Παπαευσταθίου διαβεβαίωσε τον κ. Γιαννόπουλο πως τόσο η νέα Διοίκηση του ενισχυμένου πλέον ΕΚΑΒ (κατόπιν της επιχειρησιακής απορρόφησης των υπηρεσιών του ΕΚΕΠΥ) όσο και προσωπικά ο ίδιος, θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Οργανισμού εστιάζοντας στη βελτιστοποίηση αλλά και στην ποιοτική ανάπτυξη της μεταξύ τους συνεργασίας.

Ικανοποίηση κ. Γιαννόπουλου για την πολυετή συνεργασία του ΕΚΑΒ με τον οργανισμό  “Το Χαμόγελο του Παιδιού“

Ο πρόεδρος του οργανισμού κ. Γιαννόπουλος αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα σύμπραξης όλων των Κοινωνικών Φορέων ή Οργανισμών με τους Δημόσιους Φορείς,  ενώ εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πολυετή συνεργασία του Δημόσιου Φορέα με τον Οργανισμό «To Χαμόγελο του Παιδιού». Προχώρησε επίσης σε αναφορές για τη μετεξέλιξη της γενικότερης υποδομής του Οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος με τις σύγχρονες κινητές μονάδες, τα ασθενοφόρα αλλά και τον ιατρικό εξοπλισμό που διαθέτει συνεισφέρει στο έργο των διασωστών του ΕΚΑΒ για την απρόσκοπτη παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την ασφαλή διακομιδή των παιδιών και νεογνών που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments