Ελλάδα

Πέραμα: Έδειρε τον επίδοξο βιαστή της 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου

Πέραμα: Έδειρε τον επίδοξο βιαστή της 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου
Πέραμα: Απίστευτο περιστατικό το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, όταν 26χρονος Αλγερινός προσπάθησε να βιάσει 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου και εκείνη αντέδρασε.

Πέραμα: Ένας 26χρονος Αλγερινός που επιχείρησε να βιάσει ένα 12χρονο κορίτσι στο Πέραμα πήρε ένα ωραιότατο μάθημα από τη μικρή. Ο 26χρονος την είχε ακολουθήσει από τη στιγμή που μπήκε στο λεωφορείο που οδηγούσε ο πατέρας της για να φτάσει στο σπίτι της. Ο 26χρονος Αλγερινός και μέλος εγκληματικής συμμορίας, παρακολουθούσε τις κινήσεις του ανήλικου κοριτσιού καθ όλη τη διάρκεια της διαδρομής του λεωφορείου. Κάποια στιγμή η 12χρονη έφτασε στον προορισμό της και αφού αποχαιρέτησε τον πατέρα της, κατέβηκε στη στάση που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της, στα 40 περίπου μέτρα.

Στην ίδια στάση κατέβηκε και ο Αλγερινός και την ακολούθησε με γρήγορο βήμα, ενώ ο πατέρας της είχε ήδη πει στην μητέρα της να κατέβει για να την περιμένει στην εξώπορτα. Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου για μερικά δευτερόλεπτα ωσότου έρθει η μητέρα της και μέσα σε αυτό το ελάχιστο χρονικό διάστημα ο 26χρονος Αλγερινός πρόλαβε να της επιτεθεί με σκοπό να την κακοποιήσει.

Που να γνωρίζει ο δράστης ότι το φαινομενικά ανυπεράσπιστο κορίτσι είναι αθλήτρια πολεμικών τεχνών.

Με μια κλοτσιά και δυο γροθιές κατάφερε να τον απωθήσει σωριάζοντας τον αιμόφυρτο πάνω στο καπό ενός σταθμευμένου αυτοκινήτου, ενώ εκείνη τη στιγμή κατέβαινε τις σκάλες η μητέρα της. Μάνα και κόρη έβαλαν τις φωνές ζητώντας βοήθεια και τότε δράστης πανικοβλημένος προσπάθησε να διαφύγει. Αμέσως ειδοποίησαν τον πατέρα της 12χρονης, ο οποίος με τη σειρά του κάλεσε την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει τον δράστη τη στιγμή που εκείνος επιβιβαζόταν σε ένα άλλο λεωφορείο στη προσπάθεια του να διαφύγει. Αργότερα στο Α.Τ της περιοχής ο πατέρας της 12χρονης κατέθεσε μήνυση κατά του δράστη και εκεί πληροφορήθηκε ότι ο 26χρονος Αλγερινός ήταν μέλος εγκληματικής συμμορίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments