Διεθνή

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: “Παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια

Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι: “Παραιτούνται” από την βασιλική οικογένεια
Πληροφορίες από διεθνή μέσα Ενημέρωσης εμφανίζουν Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι έτοιμους να απαρνηθούν την βασιλική οικογένεια.

Τον τελευταίο καιρό τα Βρετανικά ΜΜΕ έγραφαν διάφορα για τις σχέσεις της Μέγκαν Μαρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι με την Βασιλική οικογένεια. Τα ρεπορτάζ μιλούσαν για άσχημη σχέση του Χάρι με την υπόλοιπη Βασιλική οικογένεια μετά τον γάμο του με την Αμερικανίδα ηθοποιό. Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με τα αγγλικά ταμπλόιντς, η ρήξη ήρθε με τον με τον αδελφό του και διάδοχο του θρόνου, Γουίλιαμ.

Στα δημοσιεύματα των προηγούμενων ημερών ήρθε να προστεθεί το ρεπορτάζ του του αμερικανικού Fox News που αναφέρει πως ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ “παραιτούνται από ανώτερα μέλη” της βασιλικής οικογένειας. Λίγα λεπτά αργότερα, το ζευγάρι προχώρησε σε μια επίσημη δήλωση από τον λογαριασμό τους στο Instagram. Σε αυτή αναφέρουν ότι πήραν την απόφαση να γίνουν ανεξάρτητοι και να ζήσουν τη ζωή τους σαν απλοί άνθρωποι.

«Σκοπεύουμε να παραιτηθούμε από “ανώτερα” μέλη της βασιλικής οικογένειας και να εργαστούμε για να γίνουμε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ συνεχίζουμε να στηρίζουμε πλήρως τη βασίλισσα. Με τη δική σας ενθάρρυνση, κυρίως τα τελευταία χρόνια, νιώσαμε έτοιμοι να κάνουμε αυτήν την προσαρμογή. Σχεδιάζουμε να ισορροπούμε τον χρόνο μας μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και Βόρειας Αμερικής, συνεχίζοντας να τιμούμε το καθήκον μας στη Βασίλισσα, την Κοινοπολιτεία», αναφέρουν.

Δείτε το σχετικό ποστ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments