Lifestyle

Ισπανία: 200 στη στροφή και φωνάζω Ferrari Land [pics&vid]

Ισπανία: 200 στη στροφή και φωνάζω Ferrari Land [pics&vid]
Το θεματικό πάρκο για τους λάτρεις της ταχύτητας βρίσκεται στη Βαρκελώνη

Από το 2017, όταν ξεκίνησαν τα έργα, περίμεναν οι λάτρεις της ταχύτητας αλλά και της διάσημης εταιρείας αυτοκινήτων Ferrari το θεματικό πάρκο που θα άλλαζε την διασκέδασή τους. To Ferrari Land δεν είναι ένα συνηθισμένο θεματικό πάρκο. Αποτελεί μέρος του συγκροτήματος θεματικών πάρκων PortAventura στην Ταραγόνα της Καταλονίας και εκεί πηγαίνουν όσοι λατρεύουν την ταχύτητα και όχι μόνο.  Όλα τα αξιοθέατα έχουν σχεδιαστεί για να αντλούν επισκέπτες με αδρεναλίνη και οδήγηση. Τα περίπτερα και οι κατασκευές είναι στο χρώμα Rosso Corsa.

Στα 70.000 τετραγωνικά μέτρα που είναι η έκτασή της ο επισκέπτης θα νιώσει λες και είναι στην ιταλική ύπαιθρο, όπου παρελαύνουν Berlinetta, Enzo, California, Italia, Speciale και Spider και μερικά μοντέλα της Formula 1. Στη Ferrari Land θα καθίσεις στο τιμόνι ενώ θα μπορέσεις να απολαύσεις μια βόλτα στη vintage γωνιά του πάρκου με αντίκες της εταιρείας, ενώ φυσικά όλα τα νέα μοντέλα Ferrari περιμένουν να θαυμάσεις και να τις φωτογραφήσεις.

Μια πολύ όμορφη βόλτα είναι και στο «σπίτι» του Enzo Ferrari όπου εκεί θα ταξιδέψεις νοερά έως το Maranelo, όπου θα γίνεις μέρος της διαδικασίας κατασκευής των διάσημων αυτοκινήτων. Για τα μεγάλα αλλά και τα μικρά παιδιά η διασκέδαση μπορεί να κορυφωθεί με μια βόλτα με το Vertical Accelerator, το ψηλότερο τρενάκι λούνα παρκ στην Ευρώπη. Εκεί θα δεις από ψηλά το πάρκο της Ferrari, σε ύψος 112 μέτρων και με ταχύτητα 180 χλμ. σε μόλις 5 δευτερόλεπτα.

Το κεντρικό κτίριο έχει γίνει μια διαφάνεια”Επιταχυντής”, φθάνοντας τα 112 μέτρα. Είναι το πιο ψηλό, όχι μόνο στο πάρκο αλλά και σε όλη την Ευρώπη. Ο επιταχυντής βρίσκεται σχεδόν κάθετα. Σύμφωνα με το σχέδιο, τα αυτοκίνητα, κατασκευασμένα με τη μορφή ενός αθλητικού μοντέλου του θρυλικού αυτοκινήτου F1, κινούνται. Οι δημιουργοί εξασφαλίζουν ότι οι επισκέπτες σε αυτό θα έχουν τα ίδια αισθήματα με τους πιλότους της “Φόρμουλα 1”.

Αν αναβοσβήνει στην κορυφή του, το ανάλογο του αυτοκινήτου πέφτει σχεδόν σε γωνία 90 μοιρών προς τα κάτω. Το μήκος της διαδρομής είναι περίπου 900 μέτρα. Δεν θα διαρκέσει περισσότερο από τρία λεπτά. Αυτό επιτυγχάνει ταχύτητες μέχρι 180 km / h, και όλα είναι απολύτως ασφαλή. Για εκείνους που θα θελήσουν να επισκεφτούν το πάρκο της Ferrari η τιμή του εισιτηρίου για μια ημέρα είναι στα 57 ευρώ , για τα παιδιά και τους ηλικιωμένους στα 50 ευρώ, ενώ για τα άτομα με ειδικές ανάγκες το εισιτήριο είναι στα 29 ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments