Αθλητισμός

Γιόσιπ Μίσιτς: Επιστρέφει στην εθνική Κροατίας ο μέσος του ΠΑΟΚ

Γιόσιπ Μίσιτς: Επιστρέφει στην εθνική Κροατίας ο μέσος του ΠΑΟΚ
Γιόσιπ Μίσιτς: Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 25χρονου με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αναμένεται να του δώσει το "διαβατήριο" για την επιστροφή στην εθνική του ομάδα.

Γιόσιπ Μίσιτς: Ο 25χρονος παιχνίδι με το παιχνίδι μετατρέπεται σε ηγετική φυσιογνωμία στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Κροάτης “κόβει και ράβει” στον χώρο του κέντρου για την ομάδα της Θεσσαλονίκης όντας εξαιρετικός τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και σε αυτό της δημιουργίας. Στο τελευταίο παιχνίδι του ΠΑΟΚ για το κύπελλο Ελλάδος κόντρα στον ΟΦΗ αποτέλεσε τον παίκτη – κλειδί για τον Αμπέλ Φερέιρα, με τον Κροάτη να προσφέρει στους συμπαίκτες του και τα τρία τέρματα, τα οποία χάρισαν μια άνετη επικράτηση.

Όλα τα παραπάνω φέρνουν τον Γιόσιπ Μίσιτς στη πόρτα της… εισόδου της εθνικής Κροατίας, με τον πρώτο του προπονητή, Ίβο Βράνιες να αναφέρει το γεγονός σε δηλώσεις του μιλώντας παράλληλα με τα καλύτερα λόγια για τον άσσο του ΠΑΟΚ.

«Χαίρομαι γιατί σας είχα πει ποιος είναι ο Μίσιτς. Είναι φανταστικός παίκτης, είναι πολύ τυχεροί οι φίλοι του ΠΑΟΚ που τον βλέπουν κάθε Κυριακή. Κάνει εξαιρετικά πράγματα και ξέρετε ότι εγώ δεν λέω εύκολα λόγια, έχω πάντα τα πόδια στο έδαφος» ανέφερε αρχικά ο άνθρωπος που ανακάλυψε τον ταλαντούχο χαφ στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis και πρόσθεσε:

«Πριν από περίπου δύο μήνες σας είχα πει ότι έχει την ανάλογη ποιότητα με τον Ράκιτιτς και τον Μόντριτς, τους άλλους χαφ της εθνικής Κροατίας. Τότε ήμουν ένας τρελός που τον πίστευε πολύ. Ξέρω ποιος είναι, είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα κληθεί στην εθνική Κροατίας.

Μίλησα με στενό φίλο του ομοσπονδιακού προπονητή, ο οποίος μου είπε ότι του ζήτησε πληροφορίες για το πως παίζει και απ’ ότι ξέρω στα επόμενα παιχνίδια θα τον παρακολουθήσει κάποιος από το τεχνικό τιμ, γιατί σκέφτεται να τον συμπεριλάβει στις επόμενες κλήσεις».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments