Αθλητισμός

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ερυθρόλευκο “φλερτ” για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ερυθρόλευκο “φλερτ” για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ
Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο απόκτησης του Πορτογάλου μέσου που πέρυσι αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Η ανάγκη απόκτησης ποιοτικού μέσου στον Ολυμπιακό γίνεται όλο και πιο επιτακτική, την ώρα που οι “Ερυθρόλευκοι” παραμένουν ζωντανοί σε όλους τους φετινούς τους στόχους. Ο προπονητής των Πειραιωτών, Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί την απόκτηση ποδοσφαιριστών σε καίριες θέσεις, οι οποίοι με τον ερχομό τους στον σύλλογο θα φέρουν λύσεις στο βαρύ πρόγραμμα που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός κινείται δυναμικά για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα δίνει ανάσες στον Ελ Αραμπί, αντικαθιστώντας ως νούμερο “2” για τη κορυφή τον ανεπαρκή Γκερέρο, με τον Ισπανό να περιορίζεται ακόμη περισσότερο στον ρόλο του. Επιπρόσθετα, οι “Ερυθρόλευκοι” πιθανότατα να κινηθούν και για την απόκτηση ποδοσφαιριστή για τον χώρο της μεσαίας γραμμής, εκεί που Γκιγιέρμε, Μπουχαλάκης και Καμαρά έχουν τραβήξει το… κουπί όλης της χρονιάς.

Με τον τελευταίο να βρίσκεται αρκετά κοντά σε μεταγραφή, τα δεδομένα επιβάλλουν στον Ολυμπιακό να κινηθεί για την άμεση ενίσχυση της θέσης. Τα σενάρια μάλιστα στο… κάδρο των υποψήφιων φέρνουν τον Πορτογάλο, Σέρτζιο Ολιβέιρα. Ο έμπειρος μέσος τις τελευταίες ημέρες απασχόλησε και το ρεπορτάζ της Νότιγχαμ, ωστόσο στο παιχνίδι της απόκτησης του έχει βρεθεί πλέον και ο Ολυμπιακός. Ο Πορτογάλος ανήκει στην Πόρτο, ενώ θυμίζουμε πως τη περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στη χώρα μας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Οι “Δράκοι” εξετάζουν εκ νέου τον δανεισμό του, με τους Πειραιώτες να μην λένε όχι!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments