Ελλάδα

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Το πρώτο μήνυμα του Σέρβου μετά τη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του [pic]

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Το πρώτο μήνυμα του Σέρβου μετά τη δολοφονική επίθεση έξω από το σπίτι του [pic]
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Δύο ημέρες μετά τη δολοφονική επίθεση εις βάρος του ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής ανέβασε το πρώτο προσωπικό του μήνυμα στο Instagram.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Σοκαρισμένος παρουσιάζεται δύο ημέρες μετά ο Σέρβος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής από τη δολοφονική επίθεση που πραγματοποιήθηκε εις βάρος του έξω από το σπίτι του στη Γλυφάδα. Το σοβαρό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Τρίτης, με τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς να δέχεται επίθεση από άγνωστο έξω από το σπίτι του, ο οποίος επιχείρησε να του αφαιρέσει τη ζωή πυροβολώντας τον. Ο Σέρβος για καλή του τύχη αντέδρασε άμεσα γλιτώνοντας τα χειρότερα αποκομίζοντας μονάχα μικροτραύματα.

Δύο ημέρες αργότερα και μετά τη κατάθεση του στις αστυνομικές αρχές, ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως περιμένει η αστυνομία να πράξει τα δέοντα και να εντοπίσει τους δράστες που επιχείρησαν να του αφαιρέσουν την ζωή.

Αναλυτικά το μήνυμα του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στο Instagram

Ο Σέρβος ανέβασε δύο φωτογραφίες με την οικογένειά του στο instagram και έγραψε: “Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους μου τους φίλους και όλους τους ανθρώπους που νοιάστηκαν για εμένα και μου έστειλαν την αγάπη τους σχετικά με την απαίσια εμπειρία, που σόκαρε εμένα και την οικογένειά μου. Δεν είμαι πρόσωπο που σχετίζεται με συγκρούσεις, δεν έχω και δεν είχα εχθρούς, αυτά τα πράγματα δεν με ενδιαφέρουν. Ήμουν πάντα αθλητής, οικογενειάρχης και αυτά τα δύο είναι που έφτιαξαν τη ζωή μου. Το μόνο που μπορώ να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι πιστεύω στη Δικαιοσύνη και αφήνω την κατάσταση στα χέρια της αστυνομίας, να κάνει τη δουλειά της.

Της έχω εμπιστοσύνη ότι θα ανακαλύψει την αλήθεια και το κίνητρο πίσω από το φρικτό γεγονός. Δόξα τω Θεό, είμαι καλά. Για μια ακόμη φορά θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για την ανησυχία σας και τα όμορφα μηνύματά σας αυτές τις μέρες”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments