Αθλητισμός

Δημήτρης Λημνιός: Έρχεται να τον δει η Γκλάντμπαχ

Δημήτρης Λημνιός: Έρχεται να τον δει η Γκλάντμπαχ
Δημήτρης Λημνιός: Η Γερμανική ομάδα έρχεται στην Ελλάδα για να δει από κοντά τον νεαρό.

Δημήτρης Λημνιός: Ο Έλληνας εξτρέμ αποτέλεσε μια μεγάλη επένδυση για τον ΠΑΟΚ πριν από λίγα χρόνια. Οι “ασπρόμαυροι” βλέπουν την επένδυση τους να αποδίδει καθώς ο νεαρός είναι σταθερά στους καλύτερους της ομάδας. Τη φετινή σεζόν ο “Βραζιλιάνος” αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας που έχει παρουσιάσει ο Αμπέλ Φερέιρα.

Οι εμφανίσεις της τελευταίας διετίας δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Αρκετές ομάδες παρακολουθούν την εξέλιξη του και εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν για την απόκτηση του. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αρκετή εμπειρία από το κορυφαίο επίπεδο και είναι μόλις 21 ετών, αυτό σημαίνει ότι έχει πολλά περιθώρια εξελίξεις.

Το παρακολουθεί η Γκλάνταμπχ

Μια από τις ομάδες που παρακολουθούν στενά τον νεαρό είναι η Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ. Η Γερμανική ομάδα έχει στη λίστα της τον Λημνιό και όπως φαίνεται θέλει να τον δει και από κοντά. Σύμφωνα με δημοσιεύματα τα “πουλάρια” θα έχουν σκάουτερ στο ματς με την ΑΕΚ προκειμένου να έχουν μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια πώληση ποδοσφαιριστή αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Βέβαια δεν είναι ξεκάθαρο αν οι Γερμανοί θα προχωρήσουν σε κάποια πρόταση τώρα ή αυτό θα γίνει το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει δεχτεί κάποια ενόχληση για τον παίκτη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments