Αθλητισμός

Γιώργος Βαγιαννίδης: Τελειώνει το σήριαλ του νεαρού μπακ

Γιώργος Βαγιαννίδης: Τελειώνει το σήριαλ του νεαρού μπακ
Γιώργος Βαγιαννίδης: Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να γίνει γνωστή η ομάδα στην οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός μπακ.

Γιώργος Βαγιαννίδης: Ο νεαρός ταλαντούχος μπακ του Παναθηναϊκού, παρά τις ελάχιστες συμμετοχές του, έχει γίνει το πρόσωπο των ημερών. Οι εμφανίσεις του με την ομάδα νέων των Πρασίνων έχουν κάνει αρκετές ομάδες τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού να παρακολουθούν στενά την περίπτωσή του.

Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί εδώ και αρκετούς μήνες να κρατήσει τον Γιώργο Βαγιαννίδη στην ομάδα. Το “Τριφύλλι” έχει καταφέρει πρόταση ανανέωσης στον νεαρό αμυντικό και βρίσκεται στο περίμενε. Ο Γιώργος Δώνης του έδωσε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιχνίδια προκειμένου να αρχίσει να μπαίνει στο κλίμα. Πριν λίγο καιρό έβγαινε προς τα έξω ότι οι δυο πλευρές τα έχουν πει και οι εξελίξεις έμοιαζαν να είναι θετικές. Ωστόσο αυτό φαίνεται πως έχει αλλάξει.

Τα τελευταία δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο νεαρός ταλαντούχος μπακ θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά φέρεται να έχει κάνει την πιο δελεαστική πρόταση. Όμως η υπόθεση δεν έχει τελειώσει ακόμα καθώς η Βέρντερ Βρέμης και η Μονακό που παρακολουθούν την περίπτωσή του Βαγιαννίδη αναμένεται να επιστρέψουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι σύντομα θα τελειώσει το σήριαλ του Βαγιαννίδη, καθώς όπως αναφέρει η “Πράσινη”, εντός των αμέσως επόμενων ημερών να κληθεί από την πλευρά του Παναθηναϊκού να δώσει μία οριστική απάντηση σχετικά με το εάν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments