Αθλητισμός

Γιόζιπ Μίσιτς: Ξυπνάει μνήμες στην ΑΕΚ

Γιόζιπ Μίσιτς: Ξυπνάει μνήμες στην ΑΕΚ
Γιόζιπ Μίσιτς: Ο Κροάτης χαφ ξυπνάει άσχημες μνήμες στους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Γιόζιπ Μίσιτς: Την Κυριακή ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής. Αυτό το παιχνίδι είναι κομβικό για το μέλλον του πρωταθλήματος καθώς οι γηπεδούχοι δεν έχουν κανένα περιθώριο για απώλειες. Την ίδια ώρα η Ένωση θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να επιβεβαιώσουν ότι βρίσκονται σε ανοδική πορεία.

Ένας παίκτης που αναμένεται να έχει μεγάλο ρόλο στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ είναι ο Γιοζιπ Μίσιτς. Ο Κροάτης χαφ αποτελεί βαρόμετρο στη φετινή πορεία των πρωταθλητών. Είναι κομβικός για την σωστή λειτουργία των “ασπρόμαυρων”. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι έχει συμμετοχή στα περισσότερα γκολ που έχει πετύχει ο ΠΑΟΚ τη φετινή σεζόν.

Το παρελθόν με την ΑΕΚ

Αρκετός κόσμος δεν γνωρίζει ότι υπάρχει κάτι που συνδέει την ΑΕΚ με τον Κροάτη χαφ του ΠΑΟΚ. Ο Μίσιτς ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας η οποία έψαχνε να τον παραχωρήσει δανεικό. Η Ένωση είχε ανοίξει δίαυλο επικοινωνίας με την Πορτογαλική ομάδα, κάτι που επιβεβαιώθηκε από την μεταγραφή του Τσίκο Ζεράλδες άσχετα αν ο παίκτης δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Ο Μίσιτς λοιπόν είχε προταθεί από την Σπόρτινγκ στον Νίκο Λυμπερόπουλο. Ωστόσο ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε κρίνει πως ο Κροάτης δεν έχει τα στοιχεία που έψαχναν οι “κιτρινόμαυροι” και έτσι δεν αποκτήθηκε ποτέ. Σίγουρα στα Σπάτα θα το έχουν μετανιώσει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments