Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων ύστερα από καταδίωξη [vid]

Θεσσαλονίκη: Σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων ύστερα από καταδίωξη [vid]
Θεσσαλονίκη: Καταδίωξη για διακινητή μεταναστών, που συγκρούστηκε με όχημα 28χρονου.

Θεσσαλονίκη: Απίστευτη σύγκρουση μεταξύ οχήματος που μετέφερε μετανάστες με διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε νεαρός. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε διακινητής  παραβίασε το “κόκκινο” και συγκρούστηκε με όχημα  στη συμβολή των οδών Λαγκαδά και Ψαρών. Σύμφωνα με πληροφορίες η σφοδρότητα της σύγκρουσης ήταν τόσο μεγάλη με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 28χρονος οδηγός, ο οποίος περνούσε από το σημείο, να κοπεί στα δύο.

Το όχημα που οδηγούσε ο λαθροδιακινητής ξεκίνησε την “τρελή” του πορεία από την Καβάλα. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης ο διακινητής , συνέχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα στην παλαιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας και έφτασε στη Θεσσαλονίκη όπου και συγκρούστηκε με το όχημα του 28χρονου, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα. 

Πληροφορίες αναφέρουν πως η  καταδίωξη του διακινητή ο οποίος μετέφερε δέκα μετανάστες είχε ξεκινήσει από την Καβάλα και κατέληξε στη Θεσαλλονίκη όπου και συνελήφθη μαζί με συνεργό του. Ο 28χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο βρέθηκαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις και άνδρες της πυροσβεστικής.

Στο βίντεο φαίνονται αστυνομικοί να καταδιώκουν τους δύο λαθροδιακινητές που είχαν ξεκινήσει από την Καβάλα και δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη που κατέληξε στη σφοδρή σύγκρουση.

Πριν λίγο στη Λαγκαδά,στο ύψος του βενζινάδικου shell συνελήφθησαν!!!!!

Gepostet von Αγγελος Αχινιωτης am Donnerstag, 9. Januar 2020

Μιλώντας στο Τhestival εργαζόμενος πρατηρίου καυσίμων, που βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το σημείο, που σημειώθηκε το τροχαίο, περιγράφει τα συγκλονιστικά γεγονότα που συνέβησαν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments