Διεθνή

Megxit: Η “χρυσή” ζωή της Μέγκαν Μαρκλ μετά την αποποίηση των καθηκόντων της

Megxit: Η “χρυσή” ζωή της Μέγκαν Μαρκλ μετά την αποποίηση των καθηκόντων της
Megxit: Έτοιμη να υπογράψει συμβόλαιο με μεγάλο γαλλικό οίκο είναι η Μέγκαν Μαρκλ μετά την παραίτησή της από τα βασιλικά καθήκοντα.

Megxit: Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πεινάσει η Μέγκαν Μαρκλ μετά το Megxit. Η άλλοτε δούκισσα του Σάσεξ λίγες ώρες μετά την από κοινού ανακοίνωσή της με τον Χάρι ότι παραιτούνται από τα βασιλικά τους καθήκοντα, ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαια εκατομμυρίων με μεγάλους οίκους μόδας. Μάλιστα, σύμφωνα με βρετανική εφημερίδα βρίσκεται ήδη σε διαπραγματεύσεις με τον γαλλικό οίκο Givenchy που έραψε και το πολυσυζητημένο νυφικό στον γάμο της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η «The Sun: «Η δούκισσα του Σάσεξ έχει ήδη ξεκινήσει επαφές μ’ έναν μεγάλο οίκο μόδας, που είναι γαλλικός. Πρόκειται για τον οίκο Givenchy».

«Η Mέγκαν είναι πολύ δεμένη με τη βιομηχανία της μόδας και υπάρχουν πολλοί μεγάλοι οίκοι που θα ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Τώρα είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις με την Givenchy», προσθέτει. Η ίδια πηγή υπενθυμίζει ότι, η σύζυγος του Χάρι φορούσε δημιουργίες του οίκου Givenchy σε πολλές επίσημες περιπτώσεις. «Θυμόμαστε όλοι το νυφικό της, το οποίο σχεδίασε η Βρετανή καλλιτεχνική διευθύντρια και σχεδιάστρια», αναφέρει η ίδια πηγή.

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν κάθεται με σταυρωμένα τα χέρια καθώς με τον “πρίγκιπα” της δεσμεύτηκαν ότι θα αποκτήσουν οικονομική ανεξαρτησία τώρα που θα αποχωρήσουν από την βασιλική οικογένεια. Για να συντηρήσει μόνο την γκαρνταρόμπα της, η πρώην δούκισσα του Σάσεξ πρέπει να βγάλει μια περιουσία ή διαφορετικά να βρει καλούς χρηματοδότες μιας και από τότε που παντρεύτηκε τον Χάρι, τα ρούχα που πρόσθεσε στη συλλογή της κοστίζουν σχεδόν ένα εκατομμύριο λίρες. Υπενθυμίζεται, πως από τότε που παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Χάρι στις 19 Μαΐου του 2018, η Μέγκαν εμφανίστηκε με δημιουργίες υψηλής ραπτικής: από τον οίκο Dior, έως τους Givenchy, Prada και Chanel. Αφότου έγινε μέλος της βασιλικής οικογένειας, το κόστος των ρούχων της καλύφθηκε από τις επιταγές που έκοβε ο πρίγκιπας Κάρολος για τον γιο του, πρίγκιπα Χάρι.

Την ίδια ώρα στην Βρετανία συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το Megxit.

Πολλοί Βρετανοί έχουν ταχθεί υπέρ της απόφασης του Χάρι και της Μέγκαν ενώ άλλοι τόσοι υποστηρίζουν ότι η απόφασή τους είναι λάθος και μάλιστα ρίχνουν τα βέλη τους εναντίον της Μέγκαν, την οποία και θεωρούν υπεύθυνη. Η βασίλισσα Ελισάβετ εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία αναφέρει: «Η Βασίλισσα, ο Πρίγκιπας της Ουαλίας και ο δούκας του Κέιμπριτζ έχουν δώσει εντολή στις ομάδες τους να συνεργαστούν με την κυβέρνηση και με την οικογένεια των Σάσεξ ώστε να βρεθούν εφικτές λύσεις. Κανείς δεν δείχνει το δάχτυλο σε κανέναν, οι συζητήσεις είναι ήρεμες, εποικοδομητικές και παραγωγικές». Κρίνεται λοιπόν ιδιαίτερα κρίσιμο το μέλλον του δούκα και της δούκισσας του Σάξεξ με τη βασίλισσα Ελισάβετ να ζητά άμεση λύση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments