Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της

Βάσω Λασκαράκη: Μας δείχνει την αγαπημένη γωνία του σπιτιού της
Βάσω Λασκαράκη: Η γνωστή ηθοποιός έδειξε το Instagram το αγαπημένο της σημείο του σπιτιού της.

Βάσω Λασκαράκη: Η γνωστή πρωταγωνίστρια παρά το φορτωμένο της επαγγελματικό πρόγραμμα με τα πολύωρα γυρίσματα της σειράς «Έρωτας Μετά», πάντοτε βρίσκει λίγο χρόνο για να χαλαρώσει στο σπίτι της. Η ηθοποιός δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη της για τα Social Media και μοιράζεται με τους followers της συχνά πυκνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της στη δουλειά, αλλά και στιγμές με τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρη της, Εύα.

Έτσι και αυτή τη φορά, η Βάσω, δημοσίευσε ένα Instastory, στο οποίο ποζάρει χαλαρή κρατώντας μια κούπα, μπροστά στο τζάκι της, την αγαπημένη γωνιά της στο σπίτι. Δείτε τη σχετική φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της:

Δεν τη συγκινούν τα Comeback

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Βάσω Λασκαράκη τόνισε ότι δεν την ενδιαφέρουν οι επιστροφές σειρών που έχουν κάνει τον κύκλο τους. «Δεν είμαι υπέρ των come back των σειρών. Θα προτιμούσα να έπαιρνε κάποιος το “Σόι” και να το έκανε μια ωραία ταινία, γιατί δεν ξέρω αν όλο αυτό θα μπορούσε να ξαναγίνει. Όταν ολοκληρώνεται ένας κύκλος, δεν ξέρω αν μπορούμε να το ξανακάνουμε όλο αυτό.

Φυσικά είναι μια σειρά που όχι απλώς την έχω αγαπήσει, είναι πυκνότητα ζωής σε αυτά τα πέντε χρόνια, με αυτούς τους ανθρώπους, και συναισθηματικά δεν θέλω να με ρωτάνε, γιατί στενοχωριέμαι, υπάρχει αυτή η συγκίνηση. Το έχω κρατήσει μέσα μου σαν ένα πολύτιμο κομμάτι και της ζωής μου και της δουλειάς μου. Δεν ξέρω όμως αν θα με ενδιέφερε να ξαναγίνει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments