Ειδήσεις

Μάνος Ιωάννου: Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος του “Έλα στη θέση μου”

Μάνος Ιωάννου: Νομίζω ότι έκλεισε ο κύκλος του “Έλα στη θέση μου”
Μάνος Ιωάννου: Όλα όσα είπε για την σειρά του ALPHA που συμμετέχει.

Μάνος Ιωάννου: Ο ηθοποιός μίλησε Στη “Φωλιά των Κου Κου” και την Δήμητρα Καλφούντζου για το Έλα στη θέση μου και τις σχέσεις του με τους συμπρωταγωνιστές του. “Δεν θα ήθελα να συνεχίσω και 5η χρονιά στο Έλα στη θέση μου. Νομίζω ότι έκλεισε τον κύκλο της και κράτησε πάρα πολύ. Καλό είναι να κλείνει στα πικ της μια σειρά, να μην χρειάζεται να πέσουν τα νούμερα και να την κόψουν”, τονίζει ο Μάνος Ιωάννου.

Ιδιαίτερες σχέσεις έχει ο Μάνος Ιωάννου με τους συναδέλφους του: “Μπορώ να τσακωθώ εύκολα με τον Ερμόλαο γιατί του αρέσει να βάζει προσθήκες, με την Αθηνά Οικονομάκου γιατί είναι συνεχώς με το κινητό στο χέρι, τραγουδάει πολύ δυνατά όταν κάνουμε διάλειμμα κι εγώ θέλω 10 λεπτά να κοιμηθώ και δεν μπορώ…”.

Ο Μάνος Ιωάννου γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1988 στον Άλιμο, στην Αθήνα. Ξεκίνησε την καριέρα του αμέσως μόλις τελείωσε τη σχολή υποκριτικής, δουλεύοντας σε παράσταση των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα. Έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις μέχρι σήμερα. Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο to 2012, όταν υποδύθηκε τον ”Σταύρο” στην κωμική σειρά του Mega “Βασιλιάδες”.

Την επόμενη χρονιά εμφανίστηκε ως ”Μάρκος Δανέζης”, στην κοινωνική σειρά του Mega “Κλεμμένα Όνειρα”. Επίσης, το 2014, έπαιξε ως ”Έκτορας Ασλάνης”, στην δραματική σειρά του Star “Όρκος Σιωπής”. Από το 2016 έως σήμερα πρωταγωνιστεί στο ”Έλα στη θέση μου” του Alpha ως ”Μίμης”. Στον κινηματογράφο, έχει συμμετάσχει ως guest στην ταινία ”Bachelor”.

Βίντεο από την συμμετοχή του στους “Βασιλιάδες”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments