Αθλητισμός

Γιασίν Μπενζιά: Σκέψεις αποχώρησης από τον Ολυμπιακό

Γιασίν Μπενζιά: Σκέψεις αποχώρησης από τον Ολυμπιακό
Γιασίν Μπενζιά: Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοσή του με τους Πειραιώτες να μπαίνουν ακόμη και σε σκέψεις διακοπής του δανεισμού του από την Λιλ.

Γιασίν Μπενζιά: Η απόκτηση του 25χρονου το καλοκαίρι πραγματοποιήθηκε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών. Ο Αλγερινός ήρθε στον Πειραιά προκειμένου να αντικαταστήσει ή καλύτερα δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς απουσίας Κώστα Φορτούνη. Ο σοβαρός τραυματισμός του Έλληνα μέσο άλλαξε τα σχέδια του Πορτογάλου στο κομμάτι της δημιουργίας, με τους Βαλμπουένα και κατά δεύτερο ρόλο τον Μπενζιά να αναλαμβάνουν την ευθύνη.

Ο 25χρονος καθ’ όλη τη διάρκεια της παρουσίας του στον Ολυμπιακό δεν έχει καταφέρει να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Τις ευκαιρίες που έχει πάρει ο Αλγερινός παρουσιάζεται αρκετά ασταθής στην απόδοσή του, ωστόσο ο Πέδρο Μαρτίνς προσπαθεί με κάθε τρόπο να τον κερδίσει. Στα τελευταία παιχνίδια ο Μπενζιά έχει δείξει να… γυρίζει το κουμπί “αναγκάζοντας” μάλιστα σήμερα τον προπονητή του να τον εντάξει στο βασικό σχήμα στην αναμέτρηση με τη Λαμία.

Tο κλίμα μπορεί να έχει αλλάξει όμως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό πριν από την ολοκλήρωση του δανεισμού του. Θυμίζουμε πως ο Μπενζιά βρίσκεται στον Πειραιά με δανεισμό από την Λιλ, με την συμφωνία να βρίσκεται σε ισχύ μέχρι το ερχόμενο καλοκαίρι. Οι “Ερυθρόλευκοι” ωστόσο βλέποντας τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο να επιστρέφει και τον Κώστα Φορτούνη να βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποκατάστασης του τραυματισμού του – πρόσφατα μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης – μπαίνουν σε δεύτερες σκέψεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments