Αθλητισμός

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν “καίγεται” για μεταγραφές – Αρνητικός για πωλήσεις

Πέδρο Μαρτίνς: Δεν “καίγεται” για μεταγραφές – Αρνητικός για πωλήσεις
Πέδρο Μαρτίνς: Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να μη γίνει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή, ακόμα και αν δεν γίνουν μεταγραφή.

Πέδρο Μαρτίνς: Βρισκόμαστε στα μισά της σεζόν και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μέσα στους στόχους του. Είναι στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, εντός Κυπέλλου και θα συνεχίσει την Ευρωπαϊκή πορεία του στο Europa League. Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι απόλυτα ευχαριστημένος με όσους παίκτες έχει στα χέρια και και πιστεύει ότι η σεζόν μπορεί να τελειώσει με το νταμπλ.

Τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές το ημερολόγιο δείχνει 12 Ιανουαρίου. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχει αρκετός χρόνος για να γίνουν μεταγραφές. Ο Ολυμπιακός δεν έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση και την ίδια ώρα δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής. Παρά το γεγονός ότι αρκετοί παίκτες έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ξένων ομάδων.

Δεν καίγεται για μεταγραφές ο Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός εξετάζει κάποιες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Ο Μαρτίνς δεν θα έλεγε όχι στην απόκτηση ενός στόπερ και ενός ακόμη σέντερ φορ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Πορτογάλος δεν νιώθει ότι έχει τόση μεγάλη ανάγκη τις μεταγραφικές κινήσεις. Αντίθετα πιστεύει ότι έχει ένα πληρέστατο ρόστερ.

Ωστόσο δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έρθει κάποια καλή πρόταση της επόμενες μέρες. Ο έμπειρος κόουτς δεν θέλει να πουληθεί κανένας παίκτης που είναι στον βασικό κορμό. Βέβαια αν έρθει κάποια πολύ μεγάλη πρόταση τότε ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να κάνει πολλά. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αν γίνει πώληση, ο παίκτης θα αντικατασταθεί με αντάξιο του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments