Video

Κατάστημα έβαλε κατά λάθος στα 30 ευρώ τηλεοράσεις 55 ιντσών και έγινε πανικός [pic & vid]

Κατάστημα έβαλε κατά λάθος στα 30 ευρώ τηλεοράσεις 55 ιντσών και έγινε πανικός [pic & vid]
Ένα κατάστημα στη Γαλλία έκανε λάθος στην τιμολόγηση και προκάλεσε χάος. Χρειάστηκε η επέμβαση και της αστυνομίας.

Τα τελευταία χρόνια οι τιμές στις τηλεοράσεις έχουν πέσει αρκετά. Πλέον μπορεί να πάρει εύκολα κάποιος μια μεγάλη τηλεόραση χωρίς να δώσει πάρα πολλά χρήματα. Ωστόσο ένα κατάστημα στη Γαλλία το τερμάτισε. Ένα πολυκατάστημα στην πόλη Μονπελιέ έκανε λάθος στην τιμή μιας οθόνης 55 ιντσών με αποτέλεσμα να προκληθεί χάος.

Για την ακρίβεια έγινε λάθος στην τιμολόγηση και αντί για 439,99 η τιμή στα ράφια ήταν 30,99. Όταν αυτό έγινε αντιληπτό, αρκετός κόσμος έσπευσε προκειμένου να προλάβει να αποκτήσει μια τηλεόραση σε αυτή την τόσο χαμηλή τιμή. Αυτή η έντονη κινητικότητα προκάλεσε την απορία του διευθυντή της επιχείρησης και τότε κατάλαβε το λάθος.

Έφαγαν άκυρο στα ταμεία

Όταν ο διευθυντής κατάλαβε το λάθος που είχε γίνει έδωσε εντολή στα ταμεία να μην αφήσουν καμία τηλεόραση να πωληθεί με αυτή την τιμή. Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των πελατών που δεν έφταιγαν σε τίποτα και είχαν κάθε δικαίωμα να αγοράσουν κάτι στην αναγραφόμενη τιμή.

Κάποιοι, δε, ανέφεραν ότι σύμφωνα με τον Κώδικα Καταναλωτή, στην περίπτωση διχογνωμίας στην ερμηνεία των όρων των συμβολαίων -στην τιμή εν προκειμένω- η ερμηνεία που δίνεται είναι προς όφελος του καταναλωτή και αρνήθηκαν να αφήσουν τις τηλεοράσεις ή να τις αγοράσουν στην κανονική τους τιμή.

Δεκάδες πελάτες περικύκλωσαν τους ταμίες και δεν έφευγαν χωρίς να πάρουν τις τηλεοράσεις στην αναγραφόμενη τιμή των 30 ευρώ. Στη συνέχει έπεσε μέχρι και ξύλο, κάτι που ανάγκασε την αστυνομία να επέμβει. Τελικά το κατάστημα έκλεισε πολλές ώρες αργότερα από το προβλεπόμενο. Για την ιστορία, κανένας δεν πήρε τηλεόραση για μόλις 30 ευρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments