Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [12/1/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Κυριακή [12/1/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (12/1/20).

Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, Κυριακή (12/1/20).

Κριός

Η αφοσίωση είναι σέξι, ειδικά όταν βρίσκετε τρόπους να την δείχνετε. Η δέσμευσή σας σε αυτή τη σχέση ανανεώνεται.

Το ταίρι σας το προσέχει. Ποιος να το περίμενε ότι η αφοσίωση θα ήταν τόσο ερεθιστική;

Ταύρος

Οι σχέσεις που εξελίσσονται με αργούς ρυθμούς, είναι πιο πιθανό να διαρκέσουν στο χρόνο. Εξάλλου, όσο περισσότερο χρόνο γνωρίζεστε εσείς οι δύο τόσο πιο βαθιά γίνεται η έλξη μεταξύ σας. Γιατί τόση βιασύνη να περάσετε στην επόμενη φάση;

Δίδυμοι

Η ανεξαρτησία σας είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που γοήτευσαν πρώτα το ταίρι σας. Να θυμάστε ότι αρέσει στους ανθρώπους να αισθάνονται απαραίτητοι. Αν λοιπόν χρειαστείτε βοήθεια, ζητήστε τη! Το ταίρι σας θα χαρεί να σας υποστηρίξει.

Καρκίνος

Οι καλοπροαίρετες συμβουλές του/της συντρόφου σας θα μπορούσαν να μετατραπούν σε παιχνίδι εξουσίας… Αν αποφασίσετε να του/της πάτε κόντρα και να τις αγνοήσετε. Μην παρασυρθείτε σε κάτι τέτοιο. Εκφράστε τη θέση σας και ξεχάστε το.

Λέων

Είστε πολύ γοητευτικοί αλλά αυτή τη στιγμή το ταίρι σας δεν είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένο με τις κοινωνικές σας δεξιότητες. Καμία ανοησία δεν συγχωρείται τώρα, οπότε ήρεμα με τη γοητεία. Είναι μια καλή στιγμή για να μείνετε μόνο στα γεγονότα.

Παρθένος

Μαζέψτε πληροφορίες και καταστρώστε ένα σχέδιο πριν παρουσιάσετε τα ευρήματά σας στο ταίρι σας. Όσο πιο ενδελεχής είναι η έρευνα σας τόσο πιθανότερο να το πείσετε ότι πρόκειται για μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσει.

Ζυγός

Η ισχυρογνωμοσύνη είναι το κύριο χαρακτηριστικό του/της συντρόφου σας αυτή τη στιγμή. Κατά περίεργο τρόπο, σας βοηθάει να δείτε πόσο άκαμπτοι και κολλημένοι είστε και εσείς με κάποια πράγματα. Ήρθε η ώρα να βρείτε κοινό έδαφος ανάμεσά σας.

Σκορπιός

Το να μάθετε να διακρίνετε την ποιότητα από την μίμηση, είναι αρκετά επιμορφωτικό. Το ταίρι σας είναι έτοιμο να προχωρήσει σε μια επένδυση ή σε μια μεγάλη αγορά. Κάτι όμως μέσα σας σάς λέει ότι πρέπει να το συγκρατήσετε – και σωστά.

Τοξότης

Εσείς και το ταίρι σας μπορεί να χρειαστεί να απέχετε από ένα πάρτι, προκειμένου να επιδιώξετε έναν σημαντικό στόχο. Ενώ στην αρχή μπορεί να γκρινιάξετε λίγο, σύντομα θα απορροφηθείτε από αυτό που έχετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Ήρθε η ώρα να βάλετε μερικές υγιεινές συνήθειες στην καθημερινότητα και τη σχέση σας. Αντί να σκέφτεστε όσα δεν θέλετε να κάνετε, σκεφτείτε τι θέλετε να κάνετε. Κάντε μια λίστα. Τσεκάρετέ τη δυο φορές. Και ακολουθήστε τη.

Υδροχόος

Το ταίρι σας είναι απροσδόκητα ευγενικό προς εσάς, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Ο καλύτερος τρόπος για να του δείξετε πόσο εκτιμάτε τη γενναιοδωρία του, είναι να τη δεχτείτε ευγενικά. Μην ανησυχείτε για το πώς θα την ξεπληρώσετε.

Ιχθύες

Το να αποσυρθείτε από μια ιδιαίτερα συναισθηματική στιγμή, είναι μια καλή επιλογή για τη σχέση σας τώρα. Απλά βεβαιωθείτε ότι το κάνετε για τους σωστούς λόγους. Το να χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε, είναι ένα πράγμα… Αλλά το να το βάζετε στα πόδια επειδή φοβάστε, είναι κάτι εντελώς διαφορετικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments