Αθλητισμός

Φερνάντο Βαρέλα: Κανένα θέμα αποχώρησης

Φερνάντο Βαρέλα: Κανένα θέμα αποχώρησης
Φερνάντο Βαρέλα: Ο Πορτογάλος στόπερ παραμένει πιστός στον ΠΑΟΚ και σκέφτεται το μέλλον του στην Ελλάδα.

Φερνάντο Βαρέλα: Το περασμένο καλοκαίρι ο Πορτογάλος στόπερ βρέθηκε κοντά στο να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Το συμβόλαιο του έληγε και αρκετές ομάδες ήθελαν να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα, ο Βαρέλα βρέθηκε πάρα πολύ κοντά σε ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε την εντολή να γίνει οικονομική υπέρβαση για την παραμονή του.

Ένα από τα όπλα του ΠΑΟΚ ήταν ο Βιεϊρίνια που διατηρεί άριστη σχέση με τον συμπαίκτη του. Τελικά ο 32χρονος στόπερ πείστηκε και έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο. Αυτό τον δένει για τα επόμενα χρόνια με τους πρωταθλητές. Το γεγονός ότι έχει υπογράψει πρόσφατα κλειστό συμβόλαιο δεν εμπόδισε κάποιες ομάδες να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του.

Κλειστή η πόρτα του Βαρέλα

Ο έμπειρος αμυντικός δεν έχει καμία πρόθεση να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ. Η απόφαση που πήρε το περασμένο καλοκαίρι δεν ήταν καθόλου τυχαία. Ο Βαρέλα αποφάσισε να κλείσει την καριέρα του στους πρωταθλητές. Ο ίδιος και η οικογένεια του είναι χαρούμενοι στην Ελλάδα και δεν έχουν πρόθεση να πάνε σε κάποια άλλη χώρα.

Σύμφωνα με το sportime ο Βαρέλα έχει ξεκινήσει διαδικασίες προκειμένου να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσει τη ζωή του εδώ και μετά το τέλος της καριέρας του.  Ο Βαρέλα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ και θα συνεχίσει να ενισχύει τον πρωταθλητή και κυπελλούχο Ελλάδας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments