Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Έλληνας στόπερ

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Δανεικός στη Νυρεμβέργη ο Έλληνας στόπερ
Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Ο Έλληνας αμυντικός αναμένεται να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ στη Νυρεμβέργη.

Κωνσταντίνος Μαυροπάνος: Πριν από περίπου δυο χρόνια η Άρσεναλ προχώρησε σε μια μεγάλη επένδυση με την απόκτηση του Έλληνα αμυντικού. Ο νεαρός ήταν μια από τις τελευταίες μεταγραφές του Αρσέν Βενγκέρ στους Λονδρέζους. Ο Μαυροπάνος ξεκίνησε καλά την καριέρα του με την Άρσεναλ κάνοντας ντεμπούτο σε ένα παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Μάλιστα, σε εκείνο το παιχνίδι είχε πολύ καλή παρουσία αποσπώντας πολλά κολακευτικά σχόλια. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο ανταγωνισμός στην Πρέμιερ Λιγκ ήταν μεγάλος, ενώ έκαναν την εμφάνιση τους και κάποια προβλήματα τραυματισμού. Κατά καιρούς το όνομα του έπαιξε για πολλές ομάδες. Ο δανεισμός του σε κάποια ομάδα φάνταζε η καλύτερη λύση.

Οδεύει προς Γερμανία

Στη Νυρεμβέργη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος. Ο τεχνικός της Άρσεναλ, Μικέλ Αρτέτα, δεν υπολόγιζε στον νεαρό Έλληνα στόπερ και άναψε το «πράσινο φως» για την παραχώρησή του υπό μορφή δανεισμού. Την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός είχε πάρει μόλις μια συμμετοχή με τους «κανονιέρηδες», στο ματς με τη Σταντάρ Λιέγης για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Όπως αποκάλυψε το «Sky Sports» ο Μαυροπάνος θα παραχωρηθεί δανεικός για διάστημα έξι μηνών στον γερμανικό σύλλογο από την αντίπαλο του Ολυμπιακού στη φάση των «32» του Europa League, ενώ εντός της ημέρας ο Έλληνας ποδοσφαιριστής θα περάσει από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις. Η Νυρεμβέργη αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, άρχισε τη σεζόν με στόχο την άνοδο, αλλά μετά από 18 αγωνιστικές βρίσκεται στην τρίτη θέση από το τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments