Ελλάδα

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Σε αποκάλυψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Σε αποκάλυψεις προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ. για την επίθεση του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή
Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Βιντεοληπτικό υλικό έχει στα χέρια της η Αστυνομία που ενδεχομένως ενοχοποιήσει τον δράστη, ύστερα από την άγρια επίθεση που δέχθηκε ο ποδοσφαιριστής.

Ντάρκο Κοβάσεβιτς: Στο φως της δημοσιότητας έφτασε την περασμένη εβδομάδα η επίθεση που δέχθηκε ο γνωστός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έξω από το σπίτι του. Οι έρευνες όπως είναι φυσικό συνεχίζονται ακόμη με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής  να φέρεται πως έχουν στα χέρια τους βίντεο, το οποίο ενδεχομένως να οδηγήσει ακόμα και στην ταυτότητα του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα Real News της Κυριακής, οι αστυνομικοί ακολούθησαν τη διαδρομή που έκανε ο δράστης από την οδό στην οποία βρίσκεται το σπίτι του γνωστού βετεράνου παίκτη, μέχρι και τον περιφερειακό στο γκολφ Γλυφάδας όπου έκαψε το αυτοκίνητο διαφυγής, ψάχνοντας πόρτα-πόρτα για βιντεοληπτικό υλικό. Οι αρχές κατάφεραν εν τέλει να εξασφαλίσουν βίντεο από ιδιωτική κάμερα, όπου διαφαίνεται το μικρό αυτοκίνητο πόλης με τον ψηλό άνδρα με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι του να απομακρύνεται από το σημείο της απόπειρας μέσω συγκεκριμένης οδού.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των Αρχών, προκύπτει το σενάριο πως ο δράστης δεν ήθελε να σκοτώσει τον γνωστό ποδοσφαιριστή, αλλά να του περάσει ένα μήνυμα με τον δικό του τρόπο. Αυτό προκύπτει από τη σκηνή του περιστατικού, καθώς ο δράστης έφτασε σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Στην περίπτωση που αποδειχθεί πως το εννιάρι πιστόλι μάρκας «Glock», που βρέθηκε σχεδόν κατεστραμμένο στο καμένο αυτοκίνητο του δράστη, είναι το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στο περιστατικό, τότε ο άγνωστος άνδρας είναι αδύνατον να αστόχησε. «Από τόσο κοντινή απόσταση και με αυτό το όπλο δύσκολα αστοχείς. Το πλέον πιθανό είναι να μην ήθελε να τον σκοτώσει, αλλά να τον εκφοβίσει και παράλληλα να του περάσει ένα μήνυμα», λέει στην εφημερίδα αστυνομικός που έχει γνώση των ερευνών. Ωστόσο, αυτό που προβληματίζει τις Αρχές είναι το γεγονός πως στο σημείο του πυροβολισμού δεν βρέθηκε κάλυκας από το πιστόλι, όπως βέβαια και η βολίδα.

Ένα σενάριο που εξετάζει η Αστυνομία είναι ο δράστης να μάζεψε τον κάλυκα ή να πυροβόλησε με περίστροφο που δεν αφήνει κάλυκα και να παράτησε μέσα στο αυτοκίνητο ένα «άκυρο» ή ακόμα να χρησιμοποίησε και αβολίδοτα πυρομαχικά, δηλαδή σφαίρα που δεν έχει μολύβι, παρά μόνο τη γόμωση εκπυρσοκρότησης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments