Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε κατάστημα ΟΠΑΠ Play
Θεσσαλονίκη: Ο ένας από τους ληστές κρατούσε όπλο και ο άλλος μαχαίρι.

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής, σε κατάστημα ΟΠΑΠ-Play στην οδό Επταπυργίου 38, στις Συκιές. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο άτομα με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους μπούκαραν στο κατάστημα και αφαίρεσαν περίπου 1000 ευρώ από τα ταμεία. Ο ένας από τους δράστες κρατούσε όπλο και ο άλλος μαχαίρι.

Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Λυκόβρυση: Άγνωστοι ανατίναξαν ATM τα ξημερώματα

Νέα ανατίναξη μηχανήματος ΑΤΜ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου 2020. Αναλυτικότερα, άγνωστοι ανατίναξαν λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα το αυτόματο μηχάνημα τράπεζας Πειραιώς στη Λυκόβρυση, στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου. Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και προκάλεσε υλικές ζημιές στο υποκατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΪ, το ATM στη συγκεκριμένη τράπεζα έχει βρεθεί στο στόχαστρο δραστών τουλάχιστον πέντε φορές ενώ μία φορά σημειώθηκε ένοπλη ληστεία στη τράπεζα. Οι δράστες, αφού τοποθέτησαν δυναμίτιδα, ανατίναξαν το μηχάνημα και στη συνέχεια μπήκαν από τη κεντρική είσοδο, άρπαξαν κασετίνες με άγνωστο χρηματικό ποσό και εξαφανίστηκαν.

Μέχρι στιγμής είναι άγνωστο το ποσό που κατάφεραν να αποσπάσουν οι κακοποιοί ενώ έρευνες πραγματοποιεί η Ελληνική Αστυνομία.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments