Αθλητισμός

Αμάρε Στουντεμάιαρ: Επαφές του Αμερικάνου με τον Παναθηναϊκό

Αμάρε Στουντεμάιαρ: Επαφές του Αμερικάνου με τον Παναθηναϊκό
Αμάρε Στουντεμάιαρ: Σενάριο από το Ισραήλ θέλει τους "Πράσινους" να κινούνται για την απόκτηση του 37χρονου Αμερικανού σέντερ.

Αμάρε Στουντεμάιαρ: Το πρόβλημα στη θέση “5” είναι γνωστό στον Παναθηναϊκό, με την ομάδα να χάνει σημαντικά παιχνίδια εξαιτίας της έλλειψης παίκτη που να μπορεί να σταθεί επάξια κάτω από το καλάθι. Ο προπονητής του “Τριφυλλιού”, Ρικ Πιτίνο έχει εντοπίσει το πρόβλημα από τη πρώτη ημέρα που επέστρεψε στην ομάδα, προσπαθώντας εξαρχής να βρει την λύση εντός του συλλόγου ωστόσο αυτό εκ του αποτελέσματος δεν μπόρεσε να φέρει την επιτυχία.

Οι “Πράσινοι” είναι αναγκασμένοι να βγουν στην αγορά και να αναζητήσουν σέντερ που να μπορεί με την ίδια ευκολία να ανταποκριθεί τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση. Τις τελευταίες ώρες από το Ισραήλ έρχεται το σενάριο που θέλει τον Παναθηναϊκό να ασχολείται με τη περίπτωση του 37χρονου Αμάρε Στουντεμάιαρ. Ο Αμερικανός προτάθηκε στους “Πράσινους” με την περίπτωση του ωστόσο να είναι αρκετά “τραβηγμένη” με τις πιθανότητες συμφωνίας να είναι ελάχιστες.

Ο έμπειρος σέντερ τη περασμένη σεζόν αγωνίσθηκε στο Ισραήλ με τη φανέλα της Χάποελ Ιερουσαλήμ, ενώ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε να αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Κίνας. Ο Στουντεμάιαρ είναι παίκτης που αποδεδειγμένα θα πρόσφερε λύσεις στο “Τριφύλλι”, ωστόσο το περασμένο της ηλικίας του σε συνδυασμό με το οικονομικό σκέλος φαντάζουν αποτρεπτικά κριτήρια για να μπει ο Παναθηναϊκός σε διαδικασία συμφωνίας με τον παίκτη. Όπως και να χει. οι “Πράσινοι” θα πρέπει να βρουν άμεσα λύση στην φροντ λαιν. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments