Αθλητισμός

Ζοάο Καρβάλιο: Νέα σενάρια για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό

Ζοάο Καρβάλιο: Νέα σενάρια για μεταγραφή του στον Ολυμπιακό
Ζοάο Καρβάλιο: Στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Πορτογάλος απασχολεί τον Ολυμπιακό και πως δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες μέρες να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Ζοάο Καρβάλιο: Ο Ολυμπιακός μπαίνει σιγά σιγά σε μία περίοδο με πολύ απαιτητικά παιχνίδια που ακολουθούν σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τους τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν αρκετοί ποδοσφαιριστές των Πειραιωτών, η ενίσχυση της ομάδας στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα τόσο από την Αγγλία αλλά και από την Ελλάδα ένας από τους παίκτες που φέρεται να επανέρχεται στο προσκήνιο είναι ο Ζοάο Καρβάλιο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Πορτογάλος μέσος δεν αγωνίζεται ιδιαίτερα στην αγγλική ομάδα αρκετά το τελευταίο διάστημα και ο παίκτης που αγοράστηκε από τη Μπενφίκα 15 εκατομμύρια ευρώ ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Καρβάλιο έχει παίξει σε 17 ματς με τη Νότιγχαμ και τα 90λεπτα είναι ελάχιστα. Στο Νησί επιμένουν ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό, ενώ με αφορμή τον αποκλεισμό του από την ενδεκάδα στο τελευταίο ματς με τη Ρέντινγκ κυκλοφόρησαν νέα σενάρια σχετικά με το μέλλον του στον αγγλικό σύλλογο.

Ποιος είναι ο Ζοάο Καρβάλιο

Ο μικρόσωμος Καρβάλιο με μπόι 170 εκατοστά είναι 21 φορές διεθνής (6 γκολ) με την Εθνική Ελπίδων της Πορτογαλίας και θεωρείται ένας από τους πλέον ανερχόμενους παίκτες στην πατρίδα του. Έχει υπάρξει, μάλιστα, και συμπαίκτης στις μικρές Εθνικές της χώρας με τον Ντανιέλ Ποντένσε, με τον οποίο διατηρεί και φιλικές σχέσεις. Πέρα από επιτελικός, μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός μέσος. Το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ λήγει το καλοκαίρι του 2023.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments