Lifestyle

Έλντα Πανοπούλου: Ο λόγος που ζήτησε on air να της κάνουν μακρινά πλάνα

Έλντα Πανοπούλου: Ο λόγος που ζήτησε on air να της κάνουν μακρινά πλάνα
Έλντα Πανοπούλου: Στο " Πρωινό" ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός, όταν με την άφιξη της στο πλατό ζήτησε να τις κάνουν μακρινά πλάνα.

Έλντα Πανοπούλου: Στην τηλεοπτική εκπομπή “Το Πρωινό” ήταν καλεσμένη η γνωστή ηθοποιός, όταν κατά την άφιξη της στο πλατό της εκπομπής, ζήτησε να μην τις κάνουν κοντινά πλάνα. Η ηθοποιός εισέβαλε στο Πρωινό και αναφώνησε: «Παιδιά είμαι χάλια, δεν προλάβαινα. Δε θέλω να μου κάνετε κοντινά…»! Η δε Φαίη Σκορδά της είπε: «Τι ωραία που είσαι. Πρόλαβες να ετοιμαστείς;»!

Τότε η γνωστή ηθοποιός απάντησε: «Θέλω μακρινά πλάνα… Όχι, δεν πρόλαβα να ετοιμαστώ. Δεν φαίνεται;». Και πρόσθεσε: «Εσείς κάνατε ένα μικρό λαθάκι…» και μόλις είδε κοντινό της πλάνο ταράχτηκε και άρχισε να φτιάχνεται. Παιδιά, πώς είμαι;»! Η Φαίη Σκορδά όμως δεν κατάλαβε τι συνέβη και η Έλντα Πανοπούλου καθυστέρησε να πάει στο Πρωινό και να ετοιμαστεί για να βγει στον αέρα και έμεινε να την κοιτά.

Τι τελικά συνέβη και η Έλντα Πανοπούλου ζητούσε συνεχώς να μην της κάνουν κοντινά πλάνα;

Έλντα Πανοπούλου είναι Ελληνίδα ηθοποιός με έντονη επαγγελματική παρουσία στο χώρο της τηλεόρασης, του θεάτρου, αλλά και του κινηματογράφου. Για σειρά ετών έχει υπάρξει και παρουσιάστρια ψυχαγωγικής εκπομπής στην ιδιωτική τηλεόραση. Την είδαμε επίσης στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το γνωστό σήριαλ “Το Ρετιρέ” το 1990.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments