Αθλητισμός

Αλεχάνδρο Μενέντες: Καταγγελία του Ισπανού βάζει σε “μπελάδες” τον Άρη

Αλεχάνδρο Μενέντες: Καταγγελία του Ισπανού βάζει σε “μπελάδες” τον Άρη
Αλεχάνδρο Μενέντες: Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών κατά την οποία ο Άρης τον απομακρύνει από την ομάδα χωρίς να του έχει πληρώσει τα δεδουλευμένα του.

Αλεχάνδρο Μενέντες: Συναγερμός έχει σημάνει στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Άρη, έπειτα την καταγγελία που έκανε ο ποδοσφαιριστής Αλεχάντρο Μενέντες στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών εις βάρος της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Κατά τη μαρτυρία του Ισπανού, ο Άρης προσπαθεί να του διακόψει το συμβόλαιο και να τον αφήσει εκτός ομάδας την ώρα μάλιστα που όπως τονίζει δεν έχει καλυφθεί το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης.

Ο Μενέντες εδώ και λίγο καιρό προπονείται μόνος του, με τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Αρη να τον φέρνουν σε σημείο να προβεί σε καταγγελία στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών παρουσιάζοντας το συμβάν αλλά και τις μη επαγγελματικές συνθήκες που επικρατούν. Η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ αντέδρασε βγάζοντας ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω.

«Ο ελληνικός σύλλογος αναγκάζει τον παίκτη να αποχωρήσει από τώρα με το να μην του πληρώνει τους μισθούς και με το να προπονείται μακριά από τους συμπαίκτες του. Η συμπεριφορά του Άρη δεν είναι αποδεκτή . Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το άρρηκτο δικαίωμα να πληρώνεται στην ώρα του και να προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του» είπε ο γενικός γραμματέας της FIFPRO Τζόνας Μπάερ Χόφμαν.

Η ανακοίνωση της FIFPRO

«Η FIFPRO απαιτεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Αγγελο Χαριστέα, πρόεδρο και αθλητικό διευθυντή του Αρη αντίστοιχα, να σταματήσουν άμεσα την κακομεταχείριση στον Αλεχάνδρο Μενέντες.

Ο ελληνικός σύλλογος ωθεί τον Ισπανό παίκτη να φύγει χωρίς να τον πληρώνει και να τον αφήνει να προπονείται μόνος του.

“Η συμπεριφορά του Αρη είναι ανεπίτρεπτη” τόνισε ο γενικός γραμματέας της FIFPRO, Γιόνας Μπάερ-Χόφμαν.

“Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να πληρώνεται και να προπονείται με τους συμπαίκτες του”

Το συμβόλαιο του Μενέντες με τον Αρη εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Ο Αρης δεν έχει πληρώσει το μισθό του από τον Ιούλιο του 2019.

Στις 5 Ιανουρίου ο Μενέντες προπονείται ξεχωριστά από την πρώτη ομάδα. Εχει δύο προπονήσεις. Μία στις 07.30 το πρωί και μία στις 15:00. Επίσης ο Μενέντες προπονείται χωρίς προπονητή ή γιατρό κάτι το οποίο υποχρεώται να έχει!

Η διοίκηση του Αρη δεν έχει εξηγήσει γιατί προπονείται μόνος του.

“Απαιτώ να προπονούμαι ξανά με τους συμπαίκτες μου”, είπε ο Μενέντες στη FIFPRO “τηρώ το πρόγραμμα του συλλόγου αλλά προπονούμαι σε άθλιες συνθήκες”

Το σχετικό βίντεο

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments