Αθλητισμός

Προβληματισμός στον Άρη για τις μεταγραφές

Προβληματισμός στον Άρη για τις μεταγραφές
Άρης: Σε αναμμένα κάρβουνα κάθονται στη Θεσσαλονίκη μετά την ποινή της απαγόρευσης των μεταγραφών που επιβλήθηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIFA).

Άρης: Προβλήματα προκαλεί στον Άρη η απαγόρευση μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο από την FIFA. Και αυτό γιατί δεν είναι μόνο οι μεταγραφές που δεν επιτρέπονται αλλά και οι παραχωρήσεις. Έτσι, εκτός από το γεγονός πως προς το παρόν παγώνει η περίπτωση του Φιορίν Ντουρμισάι, εξελίξεις δεν μπορούν να υπάρξουν και για τον Λερίν Ντουάρτε.

Ο ισχυρός άντρας των “κιτρίνων”, Θοδωρής Καρυπίδης σύμφωνα με την “Sportday” ενοχλήθηκε από το γεγονός αυτό.

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε βρει κάποιον τρόπο για να απαλλαχτεί από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται, ωστόσο ήλπιζε πως όλο και κάποιον θα πωλήσει. Βέβαια, οι εξελίξεις αυτές τον αναγκάζουν να αναβάλει τα όποια σχέδια του και να δει πως μπορεί να βγάλει την ομάδα από το μεταγραφικό αδιέξοδο. Υπενθυμίζεται, πως η FIFA τη Δευτέρα έστειλε έγγραφο στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), με το οποίο καθιστά οριστική την απαγόρευση μεταγραφών στον Άρη εφόσον δεν πληρώσει περισσότερο από 1 εκατομμύριο ευρώ. Η «βόμβα» της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας έχει να κάνει με τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις. Το αρχικό ποσό της οφειλής φτάνει τις 800.000 ευρώ, αλλά με τους τόκους από το 2012, ο Άρης καλείται να πληρώσει περισσότερα από 1 εκατομμύριο ευρώ. Αν αυτή η πληρωμή δεν πραγματοποιηθεί άμεσα τότε δεν θα έχει δικαίωμα μεταγραφών για την τρέχουσα περίοδο.

Σε “μπελάδες” και λόγω Αλεχάνδρο Μενέντες ο Άρης:

Προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από την καταγγελία του Ισπανού στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών. Κατά τη μαρτυρία του Μενέντες, ο Άρης προσπαθεί να του διακόψει το συμβόλαιο και να τον αφήσει εκτός ομάδας την ώρα που όπως τονίζει δεν έχει καλυφθεί το οικονομικό σκέλος της υπόθεσης. Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ αντέδρασε βγάζοντας ανακοίνωση τονίζοντας πως δεν ισχύει τίποτα από τα παραπάνω. «Ο ελληνικός σύλλογος αναγκάζει τον παίκτη να αποχωρήσει από τώρα με το να μην του πληρώνει τους μισθούς και με το να προπονείται μακριά από τους συμπαίκτες του. Η συμπεριφορά του Άρη δεν είναι αποδεκτή . Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το άρρηκτο δικαίωμα να πληρώνεται στην ώρα του και να προπονείται μαζί με τους συμπαίκτες του» είπε ο γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας, Τζόνας Μπάερ Χόφμαν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments