Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο – Αφαίρεσαν χρήματα και τσιγάρα

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε περίπτερο – Αφαίρεσαν χρήματα και τσιγάρα
Θεσσαλονίκη: Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες το ίδιο περίπτερο βρέθηκε στο μάτι των δραστών, με την λεία τους αυτή τη φορά να περιέχει πέρα του χρηματικού και πολλά πακέτα τσιγάρα.

Θεσσαλονίκη: Ένα από τα κεντρικά περίπτερα της Σταυρούπολης έχει γίνει όπως φαίνεται ο νούμερο ένα στόχος ληστών. Το περίπτερο που βρίσκεται επί της οδού Λαγκαδά μέσα σε λίγα 24ωρα δέχθηκε νέα επίθεση, με άγνωστους να εισβάλλουν σε αυτό και να αφαιρούν το ποσό των 100 ευρώ αλλά και αρκετά πακέτα τσιγάρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με full face, ζήτησαν από τον νεαρό υπάλληλο του περιπτέρου να τους δώσει τα χρήματα που είχε στο ταμείο και τσιγάρα. Ο ένας από τους δύο δράστες είχε προτεταμένο ένα πιστόλι, το οποίο νωρίτερα είχε οπλίσει.

Ο υπάλληλος έδωσε 100 ευρώ από τις εισπράξεις του και μερικά πακέτα τσιγάρα. Οι δράστες, οι οποίοι ήταν νεαροί και μιλούσαν άπταιστα ελληνικά, διέφυγαν πεζοί μέσω του πρώην στρατοπέδου Παύλου Μελά. Ακολούθησαν εκτεταμένες αναζητήσεις για τη σύλληψή τους από περιπολικά της άμεσης δράσης, της ομάδας ΟΠΚΕ και του οικείου αστυνομικού τμήματος, χωρίς αποτέλεσμα.

Τα περίπτερα “παραδοσιακά” είναι από τους βασικούς στόχους κακοποιών, καθώς η φύλαξή τους εξαρτάται αποκλειστικά από τον υπάλληλο, ο οποίος βρίσκεται εντός του μικρού χώρου από τον οποίο δεν μπορεί να έχει την απαραίτητη οπτική. Συνήθως, οι δράστες με τη χρήση όπλων απειλούν τους υπαλλήλους ζητώντας τους τα χρήματα της βάρδιάς τους, αλλά και πακέτα τσιγάρα, τα οποία εν συνεχεία “ρίχνουν” στην μαύρη αγορά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments