Video

Άγριες Μέλισσες: Η σημερινή συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα σε Μυρσίνη και Ασημίνα

Άγριες Μέλισσες: Η σημερινή συγκλονιστική σκηνή ανάμεσα σε Μυρσίνη και Ασημίνα
Άγριες Μέλισσες: Μία από τις πιο δύσκολες σκηνές μεταξύ των δύο γυναικών.

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη και η Ασημίνα είναι από τους χαρακτήρες της σειράς που έχουν τις πιο δύσκολες σκηνές λόγω της σχέσης τους ( πεθερά – νύφη). Η Μυρσίνη δεν σταματά να κάνει bullying στην Ασημίνα και η αποψινή τους σύγκρουση παίρνει μια ιδιαίτερη τροπή. Με έναν ευρηματικό τρόπο η κ. Σεβαστού κάνει ψυχολογικό πόλεμο στη μεσαία αδερφή Σταμίρη, έτσι ώστε να αποσπάσει μια ομολογία της για τον θάνατο του Σέργιου. Η σκηνή, όμως, εξελίσσεται διαφορετικά από το αναμενόμενο.

Δείτε το απόσπασμα που παίχτηκε στο “Πρωινό” του ΑΝΤ1

Αναλυτικά όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Οι γυναίκες που επιτέθηκαν και πρόσβαλαν την Ελένη, πηγαίνουν στον Προύσαλη και απαιτούν να τη συλλάβει, επειδή τους πυροβόλησε, όμως η Δέσπω αποδεικνύει πως δεν είναι τόσο αθώες όσο ισχυρίζονται. Ο Κλεομένης έχει μια δυσάρεστη έκπληξη λίγο πριν τους αρραβώνες του με την Πηνελόπη, όμως η εφευρετικότητα του, θα τον γλυτώσει τελευταία στιγμή, από τον εξευτελισμό. Η Ελένη πέφτει πάνω στη Θεοδοσία, που της μιλάει άσχημα και την προειδοποιεί να μείνει μακριά από τον Λάμπρο.

Ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από τον εγγονό του, που του φέρνει άσχημα νέα, ενώ η Ανέτ κι ο Μιλτιάδης πηγαίνουν ξανά στον συμβολαιογράφο, αποφασισμένοι να μάθουν την αλήθεια για την πλαστή διαθήκη του Δούκα. Ο Μελέτης, μετά την εντολή του Δούκα, στήνει παγίδα θανάτου στον Κυπραίο. Θα καταφέρουν να τον βγάλουν από τη μέση;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments