Αθλητισμός

Euroleague: Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία [pic]

Euroleague: Έτσι διαμορφώθηκε η βαθμολογία [pic]
Euroleague: Η κατάσταση στον βαθμολογικό πίνακα, μετά την ολοκλήρωση των αναμετρήσεων της 20ης αγωνιστικής.

Euroleague: Η διαβολοβδομάδα ολοκληρώθηκε σήμερα με τους αγώνες της Παρασκευής για την 20η αγωνιστική της Euroleague. Χθες έγιναν οι πρώτοι αγώνες της αγωνιστικής στους οποίους το θέαμα ήταν συγκλονιστικό. Στο σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής η Φενέρμπαχτσε ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μπαρτσελόνα με 74-80 σε ένα παιχνίδι που περισσότερο θύμιζε τελικό παρά ένα ματς της regular season. Η Μακάμπι δε χάνει με τίποτα μέσα στην έδρα της, αφού κέρδισε την Αρμάνι Μιλάνο με 69-63 επιστρατεύοντας την άμυνα της. Η μεγαλύτερη έκπληξη έγινε βέβαια στη Ρωσία, με τη Χίμκι να επικρατεί της Ρεάλ Μαδρίτης με 102-94.

Στους σημερινούς αγώνες, η αυλαία άνοιξε με το παιχνίδι της Ζενίτ απέναντι στη Βαλένθια στη Ρωσία, στο οποίο η ισπανική ομάδα πήρε μια μεγάλη νίκη με 81-86. Η ΤΣΣΚΑ δε δυσκολεύτηκε τόσο όσο δείχνει το τελικό 94-90 να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της επί της Μπασκόνια, την ίδια ώρα που το 101-74 με το οποίο επιβλήθηκε η Εφές επί της Βιλερμπάν δείχνει ακριβώς την εικόνα του συγκεκριμένου αγώνα, με την Εφές να είναι για ακόμη μια φορά ασταμάτητη. Η Άλμπα Βερολίνου αυτή τη βδομάδα όπου έβλεπε “κόκκινα”… αγρίευε, αφού μετά τον Ολυμπιακό κέρδισε εκτός έδρας και τον Ερυθρό Αστέρα στην παράταση με 85-94.

Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε το σοκ της ήττας από την Άλμπα την προηγούμενη αγωνιστική, κερδίζοντας άλλους… Γερμανούς, αφού συνέτριψε τη Μπάγερν Μονάχου στο ΣΕΦ με 89-72. Από την άλλη ο Παναθηναϊκός μπορεί να δυσκολεύτηκε απέναντι στη Ζαλγκίρις αλλά στο τέλος έδειξε χαρακτήρα και πήρε τη σημαντική νίκη.

Τα αποτελέσματα των αγώνων της 20ης αγωνιστικής:

Πέμπτη 16 Ιανουαρίου

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Αρμάνι Μιλάνο 69-63

Φενέρμπαχτσε – Μπαρτσελόνα 74-80

Χίμκι – Ρεάλ Μαδρίτης 102-94

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου

Ζενίτ – Βαλένθια 81-86

ΤΣΣΚΑ – Μπασκόνια 94-90

Αναντολού Εφές – Βιλερμπάν 101-74

Ερυθρός Αστέρας – Άλμπα Βερολίνου 85 – 94

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 89-72

Παναθηναϊκός – Ζάλγκιρις 96-94

Η βαθμολογία της Euroleague:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments