Αθλητισμός

Μαρίνος Ουζουνίδης: Παραμένει χωρίς ομάδα

Μαρίνος Ουζουνίδης: Παραμένει χωρίς ομάδα
Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο Έλληνας τεχνικός μετά την απομάκρυνσή του από τον πάγκο της ΑΕΚ δεν έχει βρει ομάδα που να τον ενδιαφέρει.

Μαρίνος Ουζουνίδης: Ο έμπειρος Έλληνας τεχνικός είχε καταφέρει να ανεβάσει πολύ ψηλά τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια με τις ομάδες που παρουσίαζε. Όταν ήταν προπονητής στον Παναθηναϊκό, οι Πράσινοι ήταν εξαιρετικά ανταγωνιστικοί παρά τις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούσαν στην ομάδα. Όταν ο Μανόλο Χιμένεθ αποχώρησε από την ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης του εμπιστεύτηκε τις τύχες της, τότε πρωταθλήτριας, ΑΕΚ.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης πέτυχε τον πρώτο μεγάλο στόχο που ήταν να οδηγήσει την Ένωση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως η πορεία της ομάδας ήταν απογοητευτική στη συνέχεια. Η Ένωση έμενε πίσω στη μάχη του πρωταθλήματος και μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ο Ευρίτης τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν.

Από τότε μέχρι σήμερα έχουν περάσει 11 μήνες. Με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην έχει συνεργαστεί ακόμα με καμία ομάδα. Ο έμπειρος τεχνικός θα μπορούσε να έχει καθίσει στον πάγκο κάποιας άλλης Ελληνικής ομάδας, αλλά έχει άλλες προτεραιότητες.  Ο έμπειρος τεχνικός πιστεύει πως αν δεν δουλέψει σε κορυφαία ομάδα ή ομάδα του εξωτερικού, τότε θα έχει κάνει πισωγύρισμα στην καριέρα του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των προηγούμενων μηνών ο Ουζουνίδης έχει μιλήσει με γραφείο μάνατζερ προκειμένου να του βρει κάποια ομάδα στο εξωτερικό.

Υπήρξε ενδιαφέρον από ομάδα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, αλλά δεν προχώρησε. Σύμφωνα με την “Ώρα των Σπορ”, ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε ραντεβού προ ημερών στην Γλυφάδα με Έλληνα ατζέντη, με τις φήμες για επιστροφή του στους πάγκους να φουντώνουν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments