Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Χουλτ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει νέο συμβόλαιο για Χουλτ
ΑΕΚ: Ο Χουλτ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 300.000 τον χρόνο, ένα ποσό που αναμένεται να πάρει και για τα επόμενα δυο χρόνια εφόσον ανανεώσει.

ΑΕΚ: Το συμβόλαιο του Νίκλας Χουλτ ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι με την ΑΕΚ και έχει ακουστεί αρκετές φορές πω δεν πρόκειται να ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση. Ο Σουηδός μπακ φερόταν κοντά στην πόρτα της εξόδου μετά το τέλος του συμβολαίου του, όμως όπως όλα δείχνουν τα δεδομένα έχουν αλλάξει.

Σύμφωνα με το «Sportime» η ΑΕΚ θέλει να κρατήσει τον 30χρονο αριστερό μπακ και τη νέα σεζόν και ήδη ο Ίλια Ίβιτς φαίνεται να έχει κάνει την πρώτη κρούση στην πλευρά του παίκτη για να δει τι απαιτήσεις υπάρχουν. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής έχει μιλήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπό του για νέο διετές συμβόλαιο και η λογική λέει ότι αργά ή γρήγορα θα επιτευχθεί συμφωνία. Αξίζει να σημειωθεί πως ο Χουλτ αυτή τη στιγμή αμείβεται με 300.000 τον χρόνο, ένα ποσό που αναμένεται να πάρει και για τα επόμενα δυο χρόνια εφόσον ανανεώσει.

H επαφή ΑΕΚ-Χουλτ

Μπορεί για καιρό να υπήρχαν σκέψεις στην ΑΕΚ για τον Χουλτ, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του «Sportime» οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν ήδη την πρώτη κίνηση για την ανανέωση του συμβολαίου του Σουηδού. Ο Ιλια Ιβιτς έχει μιλήσει ήδη τόσο με τον παίκτη, όσο και με τον εκπρόσωπο του. Για να επεκταθεί το συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια. Μια προοπτική που βλέπει με πολύ καλό μάτι ο ίδιος ο παίκτης αν ικανοποιηθεί οικονομικά («Θα ήθελα να υπογράψω συμβόλαιο για δέκα χρόνια…» είχε απαντήσει πριν λίγο καιρό σε σχετική ερώτηση), ενώ ήδη έχει δώσει την έγκριση του και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Φέτος ο Χουλτ μετρά 11 συμμετοχές, ενώ έχει συμπληρώσει ήδη τις 60 με την φανέλα της Ενωσης σε δύο χρόνια (3 ασίστ). Είναι παίκτης με σταθερή απόδοση που δείχνει να προσφέρει ασφάλεια στο αμυντικό κομμάτι. Δηλαδή, είναι πρώτα μπακ. Κάτι που δεν είναι ο Ελντερ Λόπες που έχει περισσότερο επιθετικά χαρίσματα και δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments