Τεχνολογία

Instagram: Έρχεται η αλλαγή που όλοι περιμέναμε

Instagram: Έρχεται η αλλαγή που όλοι περιμέναμε
Instagram: Σιγά σιγά το Instagram έχει ξεκινήσει και λανσάρει χαρακτηριστικά και στην desktop εκδοχή του.

Instagram: Για πολύ καιρό, το μόνο πράγμα που μπορούσες να κάνεις στο Instagram απ’ τον υπολογιστή, ήταν να δεις φωτογραφίες. Αλλά σιγά σιγά έχει ξεκινήσει και λανσάρει χαρακτηριστικά και στην desktop εκδοχή του, ανταποκρινόμενο στα αιτήματα των χρηστών του. To Instagram ξεκινάει σταδιακά να επιτρέπει σε χρήστες σε όλο τον κόσμο να στέλνουν μηνύματα κατευθείαν απ’ τον browser του υπολογιστή τους.

Μέχρι τώρα, αυτή η δυνατότητα ήταν διαθέσιμη μόνο για επαγγελματικά προφίλ μέσω της σελίδας τους στο Facebook, αλλά τώρα θα μπορούμε όλοι να στέλνουμε DMs μέσω υπολογιστή. Το πειραματικό λανσάρισμα αυτού του χαρακτηριστικού είναι μέρος ενός τεστ που κάνει το social media και ενδεχομένως η δυνατότητα να είναι διαθέσιμη σε όλους αργότερα μέσα στο 2020.

Τα DMs στο Instagram απ’ τον υπολογιστή δουλεύουν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν και στο mobile app. Μπορείς φυσικά να μπεις σε group chats απ’ τον υπολογιστή σου. Όταν συνδεθείς στον λογαριασμό σου στο social media απ’ τον browser σου για να στείλεις μηνύματα στο Instagram, μπαίνεις απλά στο προφίλ του ανθρώπου στον οποίο θέλεις να μιλήσεις και επιλέγεις το “send message” ή εναλλακτικά πηγαίνεις κατευθείαν στην καρτέλα των μηνυμάτων και βρίσκεις το chat στο οποίο θέλεις να απαντήσεις. Τα desktop notifications είναι διαθέσιμα μέσω των notifications του browser και μπορείς να τα ενεργοποιήσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments