Lifestyle

Χριστίνα Μπόμπα: Οι χορταστικές ευχές της στον Σάκη Τανιμανίδη για την γιορτή του

Χριστίνα Μπόμπα: Οι χορταστικές ευχές της στον Σάκη Τανιμανίδη για την γιορτή του
Χριστίνα Μπόμπα: "Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που γεμίζουν φως και χαρά τη ζωή όλων όσων είναι γύρω σου".

Χριστίνα Μπόμπα: Η Χριστίνα  έστειλε στον Σάκη Τανιμανίδη τις ευχές του μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram και κέρδισε δεκάδες σχόλια και likes. “Χρόνια πολλά αγάπη μου! Να σε χαιρόμαστε! Είσαι από αυτούς τους ανθρώπους που γεμίζουν φως και χαρά τη ζωή όλων όσων είναι γύρω σου! Σ’αγαπώ πολύ!”, έγραψε χαρακτηριστικά και οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να της στείλουν με τη σειρά τους τις δικές τους ευχές για την ονομαστική γιορτή του συζύγου της.

Παράλληλα, μέσω stories η Χριστίνα αποκάλυψε ότι το ζευγάρι αυτό το διάστημα βρίσκεται στη γενέτειρα του Σάκη, τη Θεσσαλονίκη. Επίσης υπενθυμίζεται ότι η εορτή του Σάκη Τανιμανίδη ήταν εχθές Σάββατο 18 Ιανουαρίου. Χριστίνα Μπόμπα: Με αυτό το διάσημο μοντέλο της Victoria’s Secret μοιάζει

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι σίγουρα μια γυναίκα που δεν περνάει απαρατήρητη καθώς έχει αναλογίες μοντέλου αλλά και ένα πανέμορφο πρόσωπο. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, που την είδαμε φέτος και σε ρόλο παρουσιάστρια για πρώτη φορα στο Voice, είναι αρκετά ενεργή στα social media και κυρίως στο Instagram αφού εκεί κάνει συχνά διάφορες αναρτήσεις.

Πρόσφατα, λοιπόν, μια ακόλουθος της πόσταρε μια φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα και μια του μοντέλου της Victoria’s Secret, Sara Sampaio και όπως βλέπουμε οι δυο τους μοιάζουν αρκετά. Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα κοινοποίησε και στο δικό της Instagram της συγκεκριμένη φωτογραφία και ρώτησε τους ακολούθους της αν συμφωνούν για αυτή την ομοιότητα!

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία που κοινοποίησε η Χριστίνα Μπόμπα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments