Video

«Ατύχημα» για Ισπανίδα ηθοποιό: Αποκαλύφθηκε το στήθος της πανηγυρίζοντας για βραβείο [vid]

«Ατύχημα» για Ισπανίδα ηθοποιό: Αποκαλύφθηκε το στήθος της πανηγυρίζοντας για βραβείο [vid]
«Ατύχημα» για Ισπανίδα ηθοποιό: Από τα χοροπηδητά το φόρεμα την «πρόδωσε» με το στήθος της ηθοποιού να αποκαλύπτεται.

Ένα αποκαλυπτικό ατύχημα είχε η Ισπανίδα ηθοποιός Σέλια Φρεχέιρο την ώρα που λάμβανε το βραβείο για την καλύτερη κωμική σειρά, στην οποία συμμετέχει…  Η 36χρονη ηθοποιός της σειράς Vida Perfecta, στα βραβεία Feroz τρελάθηκε με την απονομή του βραβείου καλύτερης κωμικής σειράς με αποτέλεσμα να μην εκτιμήσει σωστά τις… αντοχές του φορέματός της.

Από τα χοροπηδητά το φόρεμα την «πρόδωσε» με το στήθος της ηθοποιού να αποκαλύπτεται – καθώς και η λεπτομέρεια ότι δεν φορούσε στηθόδεσμο.  Μάλλον η ηθοποιός τη στιγμή της απονομής, από την χαρά της, ξέχασε ότι φοράει φόρεμα strapless! Η ίδια πάντως εμφανίστηκε ακομπλεξάριστη μέσω ανάρτησης στον λογαριασμό της στο twitter στον οποίο έγραψε «free the nipples».

Ωστόσο αρκετοί stars έχουν κάνει τέτοιου είδους «αποκαλυπτήρια» τα οποία θα ήθελαν πολύ να ξεχάσουν… Ένα από τα πιο διάσημα είναι του στήθους της Janet Jackson στο Super Bowl, με τον τραγουδιστή Justin Timberlake να κοιτάει αμήχανα αλλά να συνεχίζει να τραγουδά! «Aξιοσημείωτο» είναι και της Katherine Heigl όταν το κόκκινο φόρεμα της σκίστηκε… με την ηθοποιό να γίνεται κατακόκκινη και να μην μπορεί με τίποτα να κρύψει την ντροπή της! Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τη φούστα της Nicky Hilton η οποία μάλλον κάτι δεν υπολόγισε σωστά στο μήκος… Και τέλος το μοντέλο και ηθοποιός Cara Delevingne, η οποία έσκυψε… υπερβολικά στην πρεμιέρα του Pan.

Janet Jackson

Katherine Heigl

Nicky Hilton

Cara Delevingne

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments