Video

Χάρης Βαρθακούρης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Τι συνέβη [pics]

Χάρης Βαρθακούρης: Στο νοσοκομείο ο τραγουδιστής – Τι συνέβη [pics]
Χάρης Βαρθακούρης: Περιπέτεια με την υγεία του είχε ο τραγουδιστής.

Χάρης Βαρθακούρης: Στο νοσοκομείο βρέθηκε ο τραγουδιστής όπως ενημέρωσε ο ίδιος τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ο Χάρης Βαρθακούρης αντιμετώπισε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. Ο ερμηνευτής ανέφερε πως έχει οξεία βρογχίτιδα και γι’ αυτό το λόγο οι γιατροί του συνέστησαν να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί καθώς μπορεί να μετατραπεί σε πνευμονία.

Μάλιστα δημοσίευσε και μια φωτογραφία με μάσκα στο πρόσωπο. «Η νέα τάση στη μόδα. Για τις πέντε μέρες θα πρέπει να κυκλοφορώ έτσι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε ο Χάρης Βαρθακούρης ενώ σε επόμενο story του εξήγησε: «Οι γιατροί συνέστησαν ξεκούραση γιατί μπορεί η οξεία βρογχίτιδα να μετατραπεί σε πνευμονία. Άρα μετά τη χθεσινή ακύρωση του @bookabarcafebar στην αποψινή στις @rogmes, ακυρώνεται και η Τρίτη στο @cityzen_athens» Δείτε παρακάτω τις δημοσιεύσεις που έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram:

Ταλαιπωρείται από αρχές Δεκέμβρη

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο Χάρης Βαρθακούρης είχε γνωστοποιήσει μέσω Instagram πως θα ακυρώσει ένα live του γιατί αντιμετώπιζε πρόβλημα με τις φωνητικές του χορδές. Λίγες ημέρες μετά επανήλθε στις επάλξεις, αλλά φαίνεται πως προκάλεσε χειρότερη ζημιά. Έτσι, τώρα ο Χάρης Βαρθακούρης αναγκάζεται να απέχει για αρκετές ημέρες από το να τραγουδάει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments