Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σύσκεψη κορυφής πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ – Τα είπαν Μελισσανίδης, Ίβιτς, Λισάνδρου

ΑΕΚ: Σύσκεψη κορυφής πριν το παιχνίδι με την ΑΕΛ – Τα είπαν Μελισσανίδης, Ίβιτς, Λισάνδρου
ΑΕΚ: Πρώτο θέμα στην Ένωση παραμένουν τα μεταγραφικά, με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Ίλια Ίβιτς και Μηνά Λυσάνδρου να έχουν την ευκαιρία πριν την αναμέτρηση με την ΑΕΛ να θέσουν επί τάπητος πρόσωπα και καταστάσεις.

ΑΕΚ: Με τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να μπαίνει στην τελική ευθεία, στην ΑΕΚ συνεχίζουν να αναζητούν παίκτες – ευκαιρίες στην αγορά. Την αποστολή αυτή έχει αναλάβει προσωπικά ο τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης”, Ίλια Ίβιτς, με τον Σέρβο να συζητά καθημερινά με ομάδες και αντζέντηδες προκειμένου να κλείσει συμφωνίες που θα έρθουν ως βάλσαμο στο ρόστερ του Μάσιμο Καρέρα.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ έχει ζητήσει την ενίσχυση της ομάδας τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση, με τη διοίκηση να τρέχει να βρει τους παίκτες που θα έρθουν και θα ταιριάξουν άμεσα στα πλάνα του. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, λίγο πριν τη σέντρα του χθεσινού αγώνα των “Κιτρινόμαυρων” με την ΑΕΛ, παιχνίδι το οποίο βρήκε τους γηπεδούχους να επικρατούν εύκολα 3-0 των αντιπάλων τους, Δημήτρης Μελισσανίδης, Ίλια Ίβιτς και Μηνάς Λυσάνδρου είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

Οι τρεις άνδρες συζήτησαν για αρκετή ώρα, με τον Ίλια Ίβιτς να τους ενημερώνει για τα ανοιχτά θέματα, καθώς επίσης και για ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ που ενδιαφέρουν ευρωπαϊκούς και όχι μόνο συλλόγους. Η “Ένωση” συνεχίζει να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς, καθώς επίσης να αναζητά και την απόκτηση ενός αριστεροπόδαρου αμυντικού που θα δώσει λύσεις στα μετόπισθεν. Από την άλλη, Μπάρκας, Μάνταλος και Λιβάγια είναι γνωστό πως απασχολούν ξένους συλλόγους, με την ΑΕΚ να βρίσκεται σε αναμονή περιμένοντας επίσημες προτάσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments