Αθλητισμός

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το αυστηρό του μήνυμα στους οργανωμένους του Παναθηναϊκού

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Το αυστηρό του μήνυμα στους οργανωμένους του Παναθηναϊκού
Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Ο ισχυρός άνδρας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού με δήλωση του απάντησε στο πανό που ανάρτησαν οι φίλοι των "Πρασίνων" στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, το οποίο είχε αποδέκτη τον ίδιο.

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Με σκληρή γλώσσα απάντησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους φίλους του «Τριφυλλιού». Το πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Ξάνθης από μερίδα οργανωμένων οπαδών των «Πράσινων» δεν πέρασε απαρατήρητο από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με τον ίδιο να απαντά άμεσα ξεκαθαρίζοντάς τους πως από τη στιγμή που εκείνος βάζει τα περισσότερα χρήματα θα έχει αναλόγως και τις αποφάσεις. Επιπρόσθετα, προέτρεψε τους οργανωμένους να «λύσουν εκείνοι το πρόβλημα», κλείνοντας ωστόσο την ανακοίνωσή του ζητώντας τους την ενότητα για το καλό του συλλόγου.

 Aναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:

«Ενώ οποιοσδήποτε -μετά τα πρόστιμα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, τις χιλιάδες διαμαρτυρίες υγιών φιλάθλων και τη ζημιά στην εικόνα της ομάδας- θα περίμενε γενναία ανάληψη ευθύνης και κάθαρση στο πλαίσιο των οργανωμένων οπαδών ή έστω ένα συγγνώμη, αντ’ αυτού βλέπουμε πανό και προσπάθειες μετακύλησης της ευθύνης σε εμένα!!! Πρέπει, επιτέλους, να καταλάβετε τις ευθύνες του καθενός: εσείς να αγαπάτε και να μην βλάπτετε την ομάδα μας, όπως κάνατε από την δεκαετία του 60 και εγώ να προσπαθώ να κρατάω τον Παναθηναϊκό ψηλά συνεχίζοντας την παράδοση της οικογένειας μου, που εδώ και 40 χρόνια έχει προσφέρει εκτός από αγάπη και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Έχουμε την ίδια αφετηρία κύριοι, αλλά όχι την ίδια θέση. Δεν συνδιοικείτε τον Παναθηναϊκό, δεν συναποφασίζετε, δεν συνεπενδύετε. Όλα μπορώ να τα δεχτώ, αλλά την αλαζονεία που επιδεικνύετε σαν να δημιουργήσατε εσείς τον Παναθηναϊκό και την συμπεριφορά σας σαν να είστε κάτι πάνω από τον σύλλογο, όχι! Ισχυρίζεσθε ότι η ευθύνη δεν είναι συνολική και ότι κάποιοι ελάχιστοι έχουν προκαλέσει όλα τα παραπάνω. Τί σας εμποδίζει να το αποδείξετε εμπράκτως; Γιατί δεν απομονώνετε ό,τι μας βλάπτει; Μήπως το ότι δεν βάζετε τον Παναθηναϊκό πάνω από το εγώ σας ;

Κάνω μια τελευταία προσπάθεια, ώστε να συνεχίσουμε μαζί τους αγώνες μας σε ένα τόσο δύσκολο περιβάλλον για έναν καλύτερο Παναθηναϊκό… Η ίδια η ιστορία έχει άλλωστε δείξει ότι, μόνο όταν είμαστε ενωμένοι, τα αποτελέσματα έρχονται και η σελίδα γυρίζει. Ξέρετε ποιοι δημιουργούν το πρόβλημα – τελειώστε τους. Θα μπορούσα να ακολουθήσω άλλους δρόμους για να τελειώσει αυτή η ιστορία, αλλά αυτοί οι δρόμοι δεν με χαρακτηρίζουν. Είστε οι μόνοι που μπορείτε και ΟΦΕΙΛΕΤΕ να τελειώσετε το πρόβλημά σας. Ένα πρόβλημα που έχει και θα έχει ακόμα μεγαλύτερη επίπτωση σε όλο τον Παναθηναϊκό. Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και η υπομονή έχει προ πολλού εξαντληθεί…».

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας