Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε αναζήτηση χαφ οι Ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Σε αναζήτηση χαφ οι Ερυθρόλευκοι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η αποχώρηση του Γιασίν Μπενζιά δρομολογεί εξελίξεις στα μεταγραφικά των Πειραιωτών.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Ο Ολυμπιακός εδώ και αρκετές εβδομάδες “σαρώνει” την ευρωπαϊκή αγορά για ενδιαφέρουσες περιπτώσεις παικτών που θα μπορούσαν να αγωνιστούν με τη φανέλα των Ερυθρόλευκων. Μία από τις θέσεις, στις οποίες θα πραγματοποιηθεί σίγουρα τουλάχιστον μία προσθήκη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου είναι αυτή του μέσου, καθώς το δύσκολο πρόγραμμα του Ολυμπιακού σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League απαιτεί εκτεταμένο ροτέισον στον άξονα.

Μάλιστα η προσθήκη στον άξονα αναμένεται να γίνει άμεσα καθώς ο Γιασίν Μπενζιά αναμένεται άμεσα να αποχωρήσει άμεσα από τον Ολυμπιακό, με σκοπό να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά και την Ντιζόν, που έχει κάνει επίσημη πρόταση για την απόκτησή του, επίσης με δανεισμό από τη Λιλ. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή Τζιμπρίλ Νιάνγκ αναμένεται μέχρι την Τρίτη στην στην Ελλάδα, με σκοπό να διακοπεί ο δανεισμός του Μπενζιά στον Ολυμπιακό και να συνεχίσει την καριέρα του στο Σαμπιονά.

Μία από τις περιπτώσεις που κοιτάζει ο Ολυμπιακός είναι εκείνη του Άλφα Σεμέντο, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ από την Μπενφίκα. Ο Αφρικανός με πορτογαλικό διαβατήριο αγωνίζεται κυρίως στόπερ και εξάρι και έχει 1.90 μέτρα ύψος. Είναι 22 ετών από την Γουϊνέα Μπισάου αλλά έχει πορτογαλικό διαβατήριο. Φέτος στην Φόρεστ έχει 17 ματς με 2 γκολ ενώ η εκδοχή είναι ένα deal αλά Ζιλ Ντίας με διακοπή δανεισμού στην Φόρεστ για να μετακομίσει στον Ολυμπιακό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments