Αθλητισμός

Ξύλο σε διαιτητή: Παίκτες και οπαδοί ξυλοκόπησαν διαιτητή σε αγώνα μπάσκετ στην Κέρκυρα [vid]

Ξύλο σε διαιτητή: Παίκτες και οπαδοί ξυλοκόπησαν διαιτητή σε αγώνα μπάσκετ στην Κέρκυρα [vid]
Ξύλο σε διαιτητή: Παίκτης χτύπησε με κουτουλιά τον διαιτητή, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κέρκυρας.

Ξύλο σε διαιτητή: Με ξυδοδαρμό διαιτητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της κορυφής της Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ ανάμεσα στον Ιόνιο και το Καναλάκι στην Κέρκυρα. Μία αμφισβητούμενη φάση στο τέλος του αγώνα, με το σκορ 66-68 υπέρ των φιλοξενούμενων, πυροδότησε αντιδράσεις με αποτέλεσμα να ακολουθήσει σύρραξη μεταξύ παικτών και του 2ου διαιτητή.

Πιο συγκεκριμένα οι γηπεδούχοι ζήτησαν φάουλ υπέρ τους, αυτό δεν δόθηκε και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο δεύτερος διαιτητής της αναμέτρησης  Στέλιος Λειβαδίτης, δέχτηκε επίθεση από φιλάθλους και παίκτες της γηπεδούχου ομάδας, οι οποία αρχικά τον “στρίμωξαν” και του ζήτησαν το λόγο, ενώ στη συνέχεια παίκτης του Ιόνιου έτρεξε και του έδωσε “κουτουλιά”.

Ο διαιτητής διακομίσθηκε σε νοσοκομείο, ενώ ο πρώτος ρέφερι της αναμέτρησης κ. Ντάγκας συνοδεύτηκε στην ασφάλεια όπου έδωσε κατάθεση και αναμένονται βαριές ποινές τόσο σε αθλητικό όσο και σε ποινικό πλαίσιο, αφού αναμένονται οι κινήσεις της Αστυνομίας, ενώ έχουν κρατηθεί τα δελτία των παικτών και εκκρεμεί η έκθεση των διαιτητών της αναμέτρησης.

Η ομάδα του φιλοξενούμενου Καναλακίου πάντως εξέδωσε ανακοίνωση λίγο αργότερα, μιλώντας για άψογη φιλοξενία των γηπεδούχων, ενώ εκφράστηκε και η αμέριστη συμπαράσταση προς τον τραυματίας διαιτητή Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο

Δείτε το βίντεο από τον ξυλοδαρμό του διαιτητή:

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Καναλάκι

“Η ομάδα μας πέτυχε μια τεράστιας σημασίας νίκη απέναντι σε ένα από τα φαβορί για τις πρώτες θέσεις του ομίλου μας. Δυστυχώς για εμάς η χαρά μας για την νίκη επισκιάστηκε από την αήθη επίθεση που δέχτηκε ένας από τους διαιτητές του αγώνα από τους αθλητές κυρίως αλλά και κάποιους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας. Και μάλιστα για μια φάση ξεκάθαρη και πέρα πάσης αμφιβολίας για την ορθότητα της απόφασης των διαιτητών.

Κατά τα άλλα η φιλοξενία των ανθρώπων της ομάδας του Ιονίου απέναντι μας ήταν εξαιρετική. Παρόλα αυτά θα θέλαμε με τον πλέον επίσημο τρόπο να καταδικάσουμε την συγκεκριμένη αλλά και οποιαδήποτε πράξη βίας, καθώς δεν πρεσβεύει σε καμία περίπτωση τις αξίες και τα ιδανικά τόσο του συλλόγου μας, αλλά και του αθλήματος. Επίσης κλείνοντας θα θέλαμε να εκφράσουμε την συμπαράσταση μας στον διαιτητή του αγώνα Στέλιο Λειβαδίτη που νοσηλεύεται ακόμη στο νοσοκομείο της Κέρκυρας. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση και καλή επιστροφή στον τόπο του”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments