Αθλητισμός

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η φυγή Ποντένσε φέρνει Καρβάλιο στο Λιμάνι

Ολυμπιακός μεταγραφές: Η φυγή Ποντένσε φέρνει Καρβάλιο στο Λιμάνι
Ολυμπιακός μεταγραφές: Η παραχώρηση του Ντάνιελ Ποντένσε στη Γουλβς δημιουργεί κενό στο ρόστερ των "Ερυθρόλευκων", το οποίο αναμένεται να καλυφθεί άμεσα με την απόκτηση ενός άλλου Πορτογάλου, του Ζοάο Καρβάλιο.

Ολυμπιακός μεταγραφές: Έτοιμος για τη μεταπήδησή του στο Νησί και την Γουλβς είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε. Ο Πορτογάλος εξτρέμ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, καθώς ο αγγλικός σύλλογος είναι έτοιμος να δαπανήσει το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ για την απόκτηση των δικαιωμάτων του από τους Πειραιώτες.

Η μεταγραφή του Πορτογάλου επιθετικού στην Γουλβς δημιουργεί κενό στην γραμμή κρούσης του Ολυμπιακού, με τους “Ερυθρόλευκους” να καλούνται άμεσα στην αναπλήρωσή του. Όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, πρώτος στόχος στη σχετική λίστα των Πειραιωτών είναι ο Ζοάο Καρβάλιο. Ο επιτελικός μέσος της Νότιγχαμ είχε απασχολήσει τους “Ερυθρόλευκους” και στο ξεκίνημα της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο η υπόθεσή του δεν προχώρησε. Η φυγή του Ντάνιελ Ποντένσε τον επαναφέρει στο προσκήνιο, με τον Ολυμπιακό να σκέφτεται σοβαρά την απόκτηση των δικαιωμάτων από τον σύλλογο της Τσάμπιονσιπ.

Σε περίπτωση που ο Πορτογάλος κατηφορίσει στον Πειραιά, ο Πέδρο Μάρτινς θα δώσει νέο ρόλο στον Ματιέ Βαλμπουενά, τοποθετώντας τον Γάλλο στη θέση του Ποντένσε και τα άκρα της επίθεσης, κάτι που δοκίμασε και στο πρόσφατο παιχνίδι κόντρα στον Άρη. Αν πάλι δεν προχωρήσει η περίπτωση του Καρβάλιο, ο Ολυμπιακός θα κινηθεί άμεσα στις εναλλακτικές λύσεις, με τους  Ντάβιντσον της Γκιμαράες και Σεμέντο του ΟΦΗ να είναι εξίσου αξιόπιστες επιλογές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments