Αθλητισμός

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Ενεργός ο ρόλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στις μεταγραφές

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Ενεργός ο ρόλος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στις μεταγραφές
Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Τα ηνία της ομάδας έχει αναλάβει για τα καλά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Γιάννης Αλαφούζος Παναθηναϊκός: Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός εδώ και αρκετό καιρό έχει πάρει “πάνω του” τις μεταγραφικές, και όχι μόνο, κινήσεις των “πρασίνων”. Ο ισχυρός άντρας του “τριφυλλιού” έχει αρκετά ενεργό ρόλο στην ομάδα, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις εξελίξεις στο Κορωπί το τελευταίο διάστημα. Μάλιστα, αναμένεται να “βάλει το χέρι του” και στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Με δική του απόφαση ο Νίκος Νταμπίζας αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό και το πόστο του τεχνικού διευθυντή τον Οκτώβρη για να τον διαδεχτεί ο Τσάβι Ρόκα.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρει το Sportime, το οποίο τονίζει πως με προσωπική παρέμβαση του κ. Αλαφούζου ανανέωσαν κατά σειρά Τάσος Χατζηγιοβάνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Σωκράτης Διούδης. Συγκεκριμένα, τον Οκτώβριο ο Χατζηγιοβάνης ανανέωσε με τον Παναθηναϊκό για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής έριξε τις απαιτήσεις του δείχνοντας έμπρακτα ότι ήθελε την παραμονή του στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Οι “πράσινοι” προσέφεραν παραπάνω χρήματα στον Χατζηγιοβάνη, συν κάποια μπόνους, ενώ στο συμβόλαιό υπάρχει και ρήτρα. Η πλευρά του 22χρονου ικανοποιήθηκε και έτσι επήλθε συμφωνία.

Ένα μήνα αργότερα, στις 2 Νοεμβρίου έγινε γνωστή και η απόφαση του Δημήτρη Κουρμπέλη να παραμείνει στην ομάδα για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Το συμβόλαιο του Κουρμπέλη ολοκληρωνόταν τον Δεκέμβριο του 2020 αλλά με απόφαση του Γιάννη Αλαφούζου το πρώτο θέμα που έτρεξε και έκλεισε αναφορικά με τις ανανεώσεις ήταν αυτή του αρχηγού. Η συμφωνία με τον διεθνή μέσο αποτελεί μια επιτυχία για τον Παναθηναϊκό αφού συνεχίζει να έχει στο ρόστερ του ένα από τα μεγαλύτερα περιουσιακά του στοιχεία.

Όσον αφορά τον Σωκράτη Διούδη, μετά από διαπραγματεύσεις, ο Έλληνας τερματοφύλακας συμφώνησε με τους «πράσινους» και υπέγραψε την τριετή επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο έληγε τον ερχόμενο Ιούνιο. Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, κράτησαν αρκετό καιρό, δεδομένου ότι ο Διούδης απαιτούσε ένα ποσό που υπερέβαινε τις 300.000 ευρώ ετησίως, ενώ η συμφωνία μετά τη συνάντηση με τους διοικούντες τον σύλλογο «έκλεισε» κοντά στις 270.000 ευρώ για κάθε χρόνο συνεργασίας και μπόνους επίτευξης στόχων.

Με κινήσεις του ισχυρού άντρα του Παναθηναϊκού λοιπόν, τρεις από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Γιώργου Δώνη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Το ίδιο ελπίζουν στο “πράσινο” στρατόπεδο πως θα γίνει και με την περίπτωση του Γιώργου Βαγιαννίδη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αναλάβει προσωπικά την συγκεκριμένη υπόθεση και ευελπιστεί να κρατήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή στο “τριφύλλι”. Υπενθυμίζεται, πως ο 18χρονος, που έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι, έκανε το ντεμπούτο του στο Κύπελλο και στη συνέχεια ήταν στην 20άδα για το ματς με τον Βόλο και στη 18άδα στο παιχνίδι με τον Άρη. Στον Παναθηναϊκό τον πιστεύουν πολύ και θέλουν να τον κρατήσουν κλείνοντας την πόρτα σε ΠΑΟΚ και Βέρντερ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments