Ελλάδα

Αργολίδα φωτιά σε σπίτι: Τραγωδία με δύο νεκρά αδέρφια

Αργολίδα φωτιά σε σπίτι: Τραγωδία με δύο νεκρά αδέρφια
Αργολίδα φωτιά σε σπίτι: Τη χειρότερη δυνατή κατάληξη είχε η πυρκαγιά που έκαψε ολοσχερώς σπίτι στο Άργος, με τις αρχές να βρίσκουν νεκρά δύο αδέρφια.

Αργολίδα φωτιά σε σπίτι: Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση των αρχών στο καμένο σπίτι. Οι πυροσβέστες αντίκρισαν νεκρά τα δύο ηλικιωμένα αδέρφια, τα οποία άφησαν τη ζωή τους όταν η στέγη του σπιτιού του έπεσε και τους καταπλάκωσε.

Οι πυροσβέστες βρήκαν τα οστά των δύο ηλικιωμένων, καθώς τα σώματά τους είχαν απανθρακωθεί από τη πυρκαγιά που έκαψε ολοσχερώς το σπίτι στο οποίο διέμεναν.

Το χρονικό της φονικής πυρκαγιάς

Ένα σπίτι δύο ηλικιωμένων αδελφών τυλίχθηκε το βράδυ στις φλόγες σκορπώντας την αγωνία. Η φωτιά ξέσπασε λίγο πριν από τις 4 το πρωί, σε μονοκατοικία, στην Πυργέλα Άργους. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, όμως η φωτιά είχε εξαπλωθεί στο εσωτερικό του σπιτιού, προκαλώντας κίνδυνο και για τους πυροσβέστες, αφού έπεσε ακόμα και η οροφή. Οι δύο ένοικοι του σπιτιού, είχαν σφαλίσει τα παράθυρα με λαμαρίνες, αφού πρόσφατα τους είχαν κλέψει μεγάλο χρηματικό ποσό

Όπως δήλωσε στον Ant1 ο διοικητής πυροσβεστικής του Άργους Ανδρέας Καπουράλος η φωτιά ισοπέδωσε το παλιό κτίσμα και θα χρειαστεί πολλή ώρα στους πυροσβέστες για την επιχείρηση καθαρισμού. Όπως επιβεβαίωσε κατά τη διαδικασία της κατάσβεσης οι δύο ηλικιωμένοι δεν εντοπίστηκαν και δεν είναι ακόμα σαφές αν βρίσκονται μέσα ή απουσιάζουν από το σπίτι τους. Οι φόβοι ενισχύονται από τις μαρτυρίες γειτόνων, ότι τα δύο αδέλφια έβγαιναν σπάνια από το σπίτι τους. Στο σημείο επιχείρησαν οχτώ άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Άργους με τέσσερα οχήματα, ενώ συνέδραμαν και τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα από την πυροσβεστική υπηρεσία Ναυπλίου.

 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments