Lifestyle

Λάμπρος Χούτος ερωτευμένος: Η καλλονή που του έχει πάρει το μυαλό [pics]

Λάμπρος Χούτος ερωτευμένος: Η καλλονή που του έχει πάρει το μυαλό [pics]
Λάμπρος Χούτος ερωτευμένος: Την καρδιά του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή έχει κλέψει αυτή την περίοδο γνωστή τραγουδίστρια.

Λάμπρος Χούτος ερωτευμένος: Ο πρώην ποδοσφαιριστής σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» είναι ζευγάρι με την τραγουδίστρια Ματίνα Ζάρα. Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν τις γιορτές και δεν άργησαν να γίνουν ζευγάρι αφού ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος. Η τραγουδίστρια αυτή την περίοδο εμφανίζεται σε γνωστό μαγαζί της Αθήνας στο πλευρό του Χρήστο Μάστορα και του συγκροτήματος «Melisses». Στην σκηνή ερμηνεύει τόσο δικά της κομμάτια όσο και επιτυχίες συναδέλφων της.

Μάλιστα όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής περιμένει την τραγουδίστρια να ολοκληρώσει το πρόγραμμά της για να συνεχίσουν αλλού τη διασκέδασή τους.

Η ενασχόληση με τη μουσική για την Ματίνα φαίνεται πως ήταν μονόδρομος, αφού από τότε που θυμάται τον εαυτό της ασχολείται με αυτή. Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι σε ηλικία μόλις 14 ετών συνέθεσε το πρώτο της τραγούδι και μέσα σε ένα χρόνο κυκλοφόρησε την πρώτη της δισκογραφική δουλειά, με τρία τραγούδια της να κατακτούν τις ερτζιανές συχνότητες του Καναδά. Η καλλονή γεννήθηκε και να μεγάλωσε στον Καναδά, αλλά πάντα το μυαλό της ήταν στην Ελλάδα. Και εκεί που άλλοι άνθρωποι στην ηλικία της αποφασίζουν να εγκαταλείψουν τη χώρα μας και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους στο εξωτερικό εκείνη επιλέγει να εγκατασταθεί μόνιμα εδώ και να ασχοληθεί επαγγελματικά το τραγούδι.

«Δεν άντεχα άλλο το κρύο στον Καναδά. Μου έλειψε παρά πολύ η Ελλάδα, η κουλτούρα, το φαγητό και γενικότερα η ελληνική νοοτροπία. Ήθελα παρά πολύ να έρθω εδώ» ανέφερε η τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στο star.gr. Η προσαρμογή της στα ελληνικά δεδομένα δεν ήταν και πολύ εύκολη, αλλά αυτό είναι κάτι που περίμενε. Η Ματίνα δεν το έβαλε κάτω, καθώς πιστεύει ότι με επιμονή, υπομονή και σκληρή δουλειά όλα γίνονται. Έχει εισβάλλει δυναμικά στην ελληνική δισκογραφία, ενώ η τυχαία γνωριμία της με τον CEO της Panik Entertainment Group, Γιώργο Αρσενάκο, έμελλε να παίξει καθοριστικό ρόλο για εκείνη, καθώς, μια εβδομάδα αφότου συστήθηκαν, υπέγραψε συμβόλαιο με τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρεία της χώρας μας. Η ταλαντούχα τραγουδοποιός έκλεψε τις εντυπώσεις από τα πρώτα της βήματα με τα «Kiss And Tell» και «Lose It All», ενώ θετική ανταπόκριση βρήκε και το νέο της single, «Lies», με το οποίο στέλνει μήνυμα κατά της έμφυλης βίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments