Lifestyle

Χριστίνα Ζαφειρίου: Το μελαχρινό “ηφαίστειο” των social media [pics&vid]

Χριστίνα Ζαφειρίου: Το μελαχρινό “ηφαίστειο” των social media [pics&vid]
Η Χριστίνα Ζαφειρίου εκτός από σχεδιάστρια μόδας είναι μια γυναίκα με πάθος και απαράμιλλη ομορφιά την οποία προβάλλει μέσα από τις φωτογραφίες που αναρτά στα social media.

Διαθέτει φίρμα ρούχων με το όνομά της ενώ της αρέσει να προκαλεί τον αντρικό πληθυσμό με τις φωτογραφίες που ανεβάζει σε Instagram και facebook. H Χριστίνα ξέρει να εντυπωσιάζει. Όχι μόνο με τα μοναδικά της σχέδια, όπως έχει κάνει στο με τη συλλογή της “Nigramma” στην εβδομάδα μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο, αλλά γενικότερα με την παρουσία της. Η οποία μπορεί να προκαλέσει αμέτρητα… εγκεφαλικά! Ιδίως οι πόζες που επιλέγει συχνά-πυκνά να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και στο facebook είναι… φωτιά και λάβρα και δικαίως οι “ακόλουθοι” της περιμένουν εναγωνίως κάθε νέο ποστάρισμά της. Και αυτές τις ημέρες έχει κρύο ας πάρουμε μαζί της μια γεύση από καλοκαίρι.

Ας θυμηθούμε και την κόντρα που είχε με την Σίλια Κριθαριώτη  όταν η τελευταία έθεσε βέτο ότι αν είναι η Χριστίνα Ζαφειρίου στα Madwalk εκείνη δεν θα είναι. Το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δέκα μήνες.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments