Αθλητισμός

Εμανουέλ Ινσούα Παναθηναϊκός: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον Αργεντινό

Εμανουέλ Ινσούα Παναθηναϊκός: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για τον Αργεντινό
Εμανουέλ Ινσούα Παναθηναϊκός: Ο 28χρονος αμυντικός παραμένει στη λίστα της αραβικής Αλ Ουάχντα, με τον τεχνικό διευθυντή των "Πράσινων", Τσάβι Ρόκα να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο.

Εμανουέλ Ινσούα Παναθηναϊκός: Έτοιμος να καλύψει αν χρειαστεί το κενό του Αργεντινού αριστερού οπισθοφύλακα εμφανίζεται ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα. Ο Καταλανός βρίσκεται σε εγρήγορση, καθώς εκτός από τα μεταγραφικά και την υπόθεση Καρλίτος παρακολουθεί στενά και τις προθέσεις της Αλ Ουάχντα όσον αφορά την απόκτηση των δικαιωμάτων του Εμανουέλ Ινσούα.

Ο 28χρονος αμυντικός τις τελευταίες ημέρες έχει βρεθεί στο στόχαστρο της αραβικής ομάδας, προπονητής της οποίας είναι ο γνωστός από το πέρασμά του από την ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ισπανός τεχνικός φέρεται να επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Αργεντινού μπακ του Παναθηναϊκού, με την Αλ Ουάχντα ωστόσο για την ώρα να μην έχει κινηθεί επίσημα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Στον Παναθηναϊκό βλέποντας τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο να φθάνει σιγά σιγά στο τέλος της περιμένουν πως η υπόθεση θα παραμείνει στις φήμες και δεν θα προχωρήσει σε επίσημη κρούση. Παρόλα αυτά, όπως αναφέρεται από τα ρεπορτάζ, ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου, Τσάβι Ρόκα εμφανίζεται προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα δημιουργώντας μια μίνι λίστα με αριστεροπόδαρους αμυντικούς που θα απασχολήσουν το “Τριφύλλι” σε περίπτωση που ο Ινσούα αποχωρήσει από το πράσινο στρατόπεδο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments