Αθλητισμός

Κωνσταντίνος Τσιμίκας μεταγραφή: Σκληρό πόκερ για τον μπακ του Ολυμπιακού

Κωνσταντίνος Τσιμίκας μεταγραφή: Σκληρό πόκερ για τον μπακ του Ολυμπιακού
Κωνσταντίνος Τσιμίκας μεταγραφή: Νάπολι, Άρσεναλ και Γουότφορντ ετοιμάζονται να καταθέσουν προτάσεις για τον μπακ του Ολυμπιακού.

Κωνσταντίνος Τσιμίκας μεταγραφή: Ο αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι το πιο “καυτό” όνομα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο. Ο Ολυμπιακός δεν θα σταθεί εμπόδιο σε μία μεταγραφή για τον Έλληνα διεθνή, αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσει στα χρήματα που ζητάει, καθώς ξέρει ότι όσο αγωνίζεται με τη φανέλα των Πειραιωτών, τόσο θα ανεβαίνει η αξία του.

Η Νάπολι διατηρεί τον πρώτο λόγο έναντι των υπόλοιπων «μνηστήρων», με τους «Παρτενοπέι» να ετοιμάζονται να καταθέσουν τις επόμενες ημέρες νέα βελτιωμένη πρόταση στους «Ερυθρόλευκους». Η κίνηση αυτή ωστόσο όπως τονίζεται θα εξαρτηθεί και από την παραμονή ή όχι του Γκουλάμ στο ρόστερ, με τον αμυντικό της ιταλικής ομάδας να αμείβεται με 1,8 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

Πέρα από τη Νάπολι, στο παιχνίδι έχει μπει από την Ιταλία και η Αταλάντα, αν και όπως όλα δείχνουν δεν μπορεί να ακολουθήσει τα χρήματα που δίνουν οι Παρτενοπεί. Βέβαια και από Αγγλία υπάρχουν ενδιαφερόμενες ομάδες. Οι Άρσεναλ και Γουότφορντ έχουν ρευστό προς ξόδεμα και φέρεται να ετοιμάζουν τις δικές τους προτάσεις για τον Κωνσταντίνο Τσιμίκα.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να μπει σε σκληρές διαπραγματεύσεις την επόμενη εβδομάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments