Ελλάδα

Anonymous Greece: «Μολών λαβέ» το μήνυμα στους Τούρκους χάκερ [pic&vid]

Anonymous Greece: «Μολών λαβέ» το μήνυμα στους Τούρκους χάκερ [pic&vid]
Anonymous Greece: Αντίποινα προανήγγειλαν οι Έλληνες χάκερς για τις τουρκικές κυβερνοεπιθέσεις

Anonymous Greece: Συνέχεια στην κόντρα με τους Τούρκους χάκερς δίνουν οι “Anonymous Greece”. Λίγες ώρες μετά τη νέα τουρκικής προέλευσης κυβερνοεπίθεση σε κυβερνητικές ιστοσελίδες, οι Έλληνες χάκερς μίλησαν στο Open ΤV, προαναγγέλλοντας αντίποινα. Μάλιστα δημοσίευσαν τα στοιχεία των δύο ατόμων που βρίσκονται πίσω από τα “χτυπήματα” σε ελληνικούς στόχους, όπως είχαν προαναγγείλει ότι θα κάνουν.

«Μολών λαβέ. Για εμάς τίποτα δεν είναι αδύνατο. Ίσως γιατί καθημερινά δοκιμάζουμε τα όριά μας. Σήμερα όλα δείχνουν ότι οι τουρκικές κυβερνοεπιθέσεις δεν είναι δυνατόν να πλήξουν σοβαρά τις ελληνικές κρατικές ιστοσελίδες. Όμως κανένας δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι το ίδιο θα συμβεί και στο μέλλον, εφόσον όλα δείχνουν ότι η άλλη πλευρά είναι διατεθειμένη να στρατολογεί, να χρηματοδοτεί και να υποστηρίζει τέτοιου είδους επιθέσεις» αναφέρει στο Open TV μέλος των Anonymous Greece.

Πίσω από τη χθεσινή κυβερνοεπίθεση βρίσκεται η ομάδα Ασλάν Εβερλέρ. Τα μέλη της γνωρίζονται και συνεργάζονται με την ομάδα χάκερ της Άγκυρας που με πανομοιότυπο τρόπο χτύπησε ελληνικούς στόχους την προηγούμενη εβδομάδα. «Δεν θα τους αφήσουμε έτσι» λένε οι Anonymous Greece ενώ την ίδια ώρα δημοσιοποίησαν την πραγματική ταυτότητα, όπως υποστηρίζουν, δύο Τούρκων χάκερς που οργάνωσαν τις επιθέσεις θέτοντάς τους έτσι εκτός μάχης. «Οι απαντήσεις μας είναι αποτέλεσμα συνεχούς παρακολούθησης των εν δυνάμει απειλών. Διαθέτουμε την ικανότητα να ανιχνεύουμε με ταχύτητα τον τρόπο που θα διεισδύσουμε εκεί που οι άλλοι δεν μπορούν» προσθέτει το μέλος των Anonymous Greece.

Σύμφωνα με τους Anonymous Greece έχουν την πληροφόρηση και την κατάρτιση να προκαλέσουν χάος στις τουρκικές κρατικές υποδομές. Δεν το κάνουν όμως, για να μην φέρουν σε δύσκολη θέση την Ελλάδα και όχι επειδή φοβούνται.

«Εάν ίσχυε κάτι τέτοιο θα είχαμε σταματήσει προ πολλού. Οι ενέργειές μας γίνονται με γνώμονα το δίκιο και δεν εμπεριέχουν κακόβουλες πράξεις. Ας ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο ρόλος μας είναι αυτόνομος» συμπληρώνουν.  Την ίδια ώρα αρνούνται οποιαδήποτε σχέση συνεργασίας με ελληνικές κρατικές υπηρεσίες και προετοιμάζονται για όλα όσα θα επακολουθήσουν. «Οι κυβερνοπόλεμοι δεν είναι κάτι καινούργιο, απλά σύντομα θα είναι όλο και πιο έντονοι. Καθημερινά δοκιμάζουμε τα όριά μας. Στην ομάδα των Anonymous Greece, η οποία απαρτίζεται από άτομα με ιδιαίτερο υψηλό IQ» προσθέτουν.

Πάντως κατά το χθεσινό κυβερνοχτύπημα ενεργοποιήθηκαν άμεσα τα κρατικά αντίμετρα από τις ομάδες αντιμετώπισης ηλεκτρονικών επιθέσεων που εκμηδένισαν τις συνέπειες της επίθεσης.

 

Anonymous Greece: Αυτοί είναι οι Τούρκοι που “έριξαν” τα sites των ελληνικών υπουργείων

Οι Anonymous Greece έδωσαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία των Τούρκων χάκερς οι οποίοι σε δυο φάσεις έριξαν τις ιστοσελίδες υπουργείων, του πρωθυπουργού, της ΕΥΠ και της αστυνομίας. “Όπως είπαμε σας δίνουμε παρακάτω τα πραγματικά στοιχεία των Τούρκων “χακερς” , του admin των Aslan Neferler Tim και του recruiter των Anka Neferler Tim, οι οποίοι επιτέθηκαν στις ιστοσελίδες της χώρας μας”.

Η έδρα τους είναι η Άγκυρα όπως ανάρτησαν και σε σχετική εικόνα:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments