Ελλάδα

Τροχαίο στην παραλιακή: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ηλικιωμένους

Τροχαίο στην παραλιακή: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ηλικιωμένους
Τροχαίο στην παραλιακή: Ο ηλικιωμένος άνδρας βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Τροχαίο στην παραλιακή: Σοβαρό τροχαίο πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 23 Ιανουαρίου, όταν αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά δύο ηλικιωμένους στην παραλιακή, επί της λεωφόρου Ποσειδώνος.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, το τροχαίο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο ηλικιωμένοι εκτυλίχθηκε λίγο πριν τις 21.00 μ.μ, στη συμβολή της Λεωφόρου Ποσειδώνος στην οδό Ναϊάδων, στο Παλαιό Φάληρο.

Ειδικότερα, το αυτοκίνητο εκινείτο στο ρεύμα προς Πειραιά όταν κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά τα δύο ηλικιωμένα άτομα.

Αναφέρεται επίσης πως ύστερα από το ατύχημα, ειδοποιήθηκαν δυνάμεις του ΕΚΑΒ, με τους τραυματίες να μεταφέρονται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τον έναν εξ αυτών σύμφωνα με πληροφορίες να δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, πως τα τροχαία ατυχήματα αποτελούν συχνό φαινόμενο σε πολλούς δρόμους της Αττικής, χαρακτηριστικό παράδειγμα ένα ανάλογο περιστατικό στην παραλιακή τον περασμένο Αύγουστο του 2019, όταν στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και μία μοτοσικλέτα, με αποτέλεσμα ένα άτομο να χάσει τη ζωή του. Στο σημείο που συνέβη το τραγικό συμβάν, έσπευσαν αστυνομικοί για να διαλευκάνουν τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη δυστύχημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments